Star TV ekranlarının sevilen dizisi ilk bölümünden itibaren reyting skorları ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Şenol Sönmez imzalı muhteşem dizi ilk 3 bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Kağıt Ev dizisinin kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Tuvana Türkay, Nur Fettahoğlu, Nejat Uygur, Yaşar Üzer, Tuğçe Aykut ve Bulut Teker gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu, oyuncuları ve gidişatı çok başarılı bulunuyor. Tüm ekip dizi için canla başla çalışmaya devam ediyor.

Kağıt Ev dizisinin 3. Bölümünde neler yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisinde heyecan devam ediyor. Yayınlanan son bölümde Azra, Cihan’a kendisinin yalnız bırakmaması konusunda ikazda bulunuyor. Cihan’ın onu kontrol altında tutmayı istediği için ona akıl vermeye devam ediyor. Diğer yandan Aylin’in gözünde tek suçlu Cihan olmaya devam ediyor ve her zaman Cihan’ı suçlamaya devam ediyor.

Ceren canlı yayında İnci hakkında ne anlatacak?

Ceren, İnci ile ilgili konuşmak istediğini söylüyor ve canlı yayına çıkıyor. Ceren konuşurken Aylin ve Cihan bu konuda çok endişelidir ve kızlarının ne söyleyeceğini büyük bir korku içinde izler.

Kağıt Ev 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Cemre, işlediği cinayet için hiçbir suçluluk hissetmez çünkü ailesini korumak için bunu yaptığını düşünür. Her fırsatta ailesini korumak istediğini ve eğer bunu yapmasaydı babasının ailesinden koparılacağını savunur. İnci’ye ne olduğu konusunda büyük bir merak ve endişe vardır. Herkes adeta perişan haldedir. Cemre’nin anne ve babası ise kızları için büyük bir korku içindedirler.

Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ile 10 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00’de Star TV ekranlarında olacak. Yeni bölüm fragmanı büyük bir merak yarattı. İzleyici yeni bölüm için saat sayıyor. Dizinin yönetmeni ve ekibi ise muhteşem bir yapıt ortaya koydukları için çok mutlu.

Editör: Wan Haber