İçinizi ısıtacak bir aile komedi filmine hazır olun! 2015 senesinde yayınlanan Geniş Aile: Yapıştır sinema filmi yeniden izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor! Geniş Aile dizisinin devamı olarak çekilen Geniş Aile: Yapıştır filminde dizide yer alan oyuncular rol alıyor. Vizyona girdiği dönemde de iyi bir hasılat elde eden filmde kahkahalarınıza hakim olamayacaksınız!

Geniş Aile: Yapıştır filminin senaryosunu Cüneyt İnay kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Uğur oturuyor. 9 Ekim 2015 tarihinde vizyona giren Geniş Aile: Yapıştır filmi şimdi ise televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Sevilerek izlenen Geniş Aile: Yapıştır filmi 1 Haziran Salı akşamı saat 22.00'de Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Geniş Aile Yapıştır filminin konusu nedir?
Oldukça zor durumda olan Cevahir'in babaannesi Hafize hasta olur ve tedavisi için de oldukça büyük miktarda bir paraya ihtiyaç duyar. Cevahir ise kötü günler için saklanan parayı at yarışında kaybeder. Babaannesinin tedavisi için paraya ihtiyaç uyan Cevahir'in eline bir define haritası geçer. Bunun haberini alan Koyu Bilal ise harekete geçer ve haritanın yarısını ele geçirir. Ayvalık'a yola çıkan Cevahir, Ulvi ve Koyu Bilal kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.

Geniş Aile: Yapıştır filminin oyuncuları kimler?
Ufuk Özkan - Cevahir Kirişçi - Ceva
Fırat Tanış - Koyu Bilal - Bilo
Bülent Çolak - Ulvi
Bora Akkaş - Zekai - Zeko
Yağmur Tanrısevsin - Çağla
Mine Teber - Muazzez
Tanju Tuncel - Hafize
Mustafa Uzunyılmaz - Devir Daim
Ahmet Sarsılmaz - Müfit
Derya Karadaş - Defne
Levent Nis
Bihter Dinçel - Nazan
Renan Bilek
Berat Efe Parlar - Cücü

Editör: Wan Haber