Kanal D ekranlarında bugün saat 13.15 itibari ile ekranlara gelen ve Seda Sayan'ın sunduğu gelinim mutfakta yarışma programının şu sıralar son bulması ile merak edilmeye başlanan en önemli husus gün birincisinin kim olduğu ile alakalıdır. Özellikle de bayan kuşağı tarafından oldukça sevilen yarışma programı gelinim mutfakta 9 Mart detayları ile ilgili haberler yavaş yavaş gelmeye başladı. Özellikle de Pazartesi gününden cuma gününe kadar haftanın her günü öğlen kuşağında herkesin evine konuk olan gelinim mutfakta yarışma programının günün birincisi olarak kim olduğunu merak edilmeye başlandı.

Hangi gelinin ne yemek yaptığını bilmeden sunumunun gerçekleştirildiği gelinim mutfakta yarışma programı 9 Mart Yani bu gün ekranlara gelen programda Seda Sayan'ın da sonucu değiştirecek olan puan vermesi, bütün dengeleri değiştirmiş için henüz eleme potası oluş Masada en azından bir gidişatın belirlenmesi artık sağlamış oldu.

9 Mart 2021 Gelinim Mutfakta Puan Durumu Nedir?

Gelinim mutfakta yarışma programında her gün değişik yemekler yapılıyor ve böylelikle Oylar kullanılıyor. Gelinim mutfakta yarışma programında haftanın ikinci günü puan durumu oldukça merak edilmeye başlandı.

Dün yani haftanın ilk günü olan Pazartesi günü Aysun ile Dudu 17’şer 2 puan alarak günün birincisi seçilmesi akabinde yapılan kura çekimi ile Dudu, Çeyrek altını kazanan isim olmayı başarmıştır. Bugün ise geriler bütün becerilerini sergilediler ve sunumlarını Seda Sayan ile beraber kayınvalideleri sunarken, gelinim mutfakta 9 Mart 2021 puanları ise şöyle;

  • Dudu 13
  • Zeynep 19
  • Ayten 18,
  • Aysun 8
Editör: Wan Haber