Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve 125 bölümü ile final yapacağı artık kesinleşen Show TV’nin Fenomen dizisi Çukur’un kadrosunda son zamanlarda pek çok isim ayrıldı. Ard arda meydana gelen bu ayrılıklardan sonra dizinin fenomenleri finalin yaklaştığını da artık ağır ağır hissetmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta Nehir karakterine can veren Hazal Subaşı’nın diziden ayrıldığının öğrenilmesinden sonra geçtiğimiz pazartesi günü de aynı şekilde Cengiz karakterine hayat veren Mustafa Avkıran’ın vedası için önemli ismin çukur dizisinin oyuncu kadrosundaki ayrılığı olarak dikkatleri çekti fakat diziye önümüzdeki bölümlerde yeni bir isim mevcut olacak ve heyecan tekrardan yükselecek. Amca Cumali Koçovalı karakteri diziye katılacak, bu karaktere hayat verecek olan oyuncu ise Usta bir isimdir.

  • Aras Bulut İynemli
  • Rıza Kocaoğlu
  • Nejat İşler

Gibi profesyonel oyuncuların kadrosunda yer almaya devam ettiği çukur dizisinde amca karakteri ile Müfit Kayacan’ın oynayacağını Usta bir gazeteci Instagram hesabından duyurmuştu.

Yapımcılığını ay yapım’ın üstlendiği çukur dizisinde belli bir zamandır yeni karakter heyecanla beklemiyordu. Geçen sene Zemheri dizisinde Yaşar karakterine hayat veren oyuncu, Aşk 101’de ise Necdet karakterine Can vermişti.

 Ayriyetten Alef dizisinde de Arap olarak ekranlara gelmişti.

İdris babanın ağabeyi olan Cumali koçovalı’nın mezar yeri alınmış fakat gömülen olmamıştı.

Bu sözlerle diziye yeni bir karakterin girişini Aslında izleyicilere duyurulmuştu.

Müfit Kayacan 1956 tarihinde hayata merhaba demiştir ve bugüne kadar da pek çok dizide değişik rollerde bulunmuştur.

 Eşkıya dünyaya hükümdar Olmaz’ın ilk zamanlarında Feridun olarak ekranlara gelen oyuncu Daha sonrasında ise Cesur ve güzel isimli dizide de Araf karakterini başarıyla oynamıştı.

Editör: Wan Haber