Camdaki Kız, her Perşembe akşamı ekrana geliyor ve izleyicileri ekranlara kilitliyor. Yayınlandığı tarihten bu yana büyük ses getiren Camdaki Kız dizisi, her bölümü ile sosyal medyada çok konuşuluyor. Camdaki Kız, yayınladığı bekaret sahnesi ile çok eleştirilmişti ancak bu eleştiriler dizinin reyting skorlarına yansımadı. Sevilen dizi reyting skorlarının rekorlarını kırmaya devam ediyor. 
Camdaki Kız dizisi büyük ilgi odağı oldu!
Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun olduğu Camdaki Kız, izleyicileri heyecan içinde bırakmaya devam ediyor. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları çok merak ediliyor. Özellikle dizisinin yakışıklı başrolü Feyyaz Şerifoğlu, en çok aratılan oyuncular arasında yer alıyor. Feyyaz Şerifoğlu, dizide Sedat Koroğlu’nu canlandırıyor. Dizide soğukkanlı, dik duruşlu ve içine kapanık olması ile dikkat çekiyor. 
Camdaki Kız dizisinin konusu nedir?
Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarının en sevilen dizisi olmuştur. Dizide annesi tarafından baskı ile büyütülmüş bir kadın ele alınmaktadır. Şiddet, baskı, yasaklar ve kısıtlamalar içinde büyüyen bir kadının aşık olması ve hayatının bu yönde değişmesi anlatılmaktadır. Bunun yanı sıra anne dediği kadının başından geçen olaylar da dizinin bazı bölümlerinde gizemli bir şekilde verilmektedir. Dizinin sevenleri gidişat hakkında birçok yorum yapsa da gerçekler hala büyük bir sır olarak bekliyor. Her hafta soluk kesen bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 
Feyyaz Şerifoğlu kimdir?
Şimdilerde Camdaki Kız dizisinin Sedat Koroğlu’su olarak rol alan Feyyaz Şerifoğlu 1991 yılında dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan yakışıklı oyuncu, Rize’de doğmuştur. Feyyaz Şerifoğlu, dizi oyuncusu olmuştur ve oyunculuğun yanı sıra ses sanatçılığı da yapmaktadır. Daha önce O Ses Türkiye yarışmasına katılan Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisinde de Can karakteri ile boy göstermişti. 
Camdaki Kız dizisi ile ünlenen ve büyük hayran kitlesi oluşturan Şerifoğlu’nun Ajda Pekkan’ın solisti olduğu öğrenildi. Sesi gibi oyunculuğunu da konuşturan yakışıklı oyuncu, Sedat Koroğlu karakteri ile herkesi kendine hayran bıraktı. 

 

Editör: Wan Haber