Perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden bir zamanlar Çukurova dizisi, kuvvetli kurgusu ve etkileyici oyunculuk performansları ile yoluna devam eden mükemmel projelerden biri…

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Hilal altınbilek, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Hande Soral gibi önemli oyuncular kadrosunda bulundukları dizi ile alakalı son karar ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Yeni Katılım Sağlayacak Kadın Oyuncu Kim Olacak?

3. Sezonu ile yayın hayatına devam eden ve 4. sezonda da ekranlarda olması beklenen bir zamanlar Çukurova dizisinin yeni bir karakterin katılmasına karar verildi. Son zamanlarda Furkan Palalı'nın hayatı verdiği Fikret karakteri, senaryonun merkezine oturmayı başarmıştı. Adnan Yaman'ın Oğlu olduğu ortaya çıkan Fikret, Demir Yaman ile mücadeleye girişti. Hatta Öyle ki bu uğurda Hande Soral'ın Hayat verdiği sevgilisi Ümit karakterini dahi oyuna soktu.

Şimdilerde ise Fikret'in etki alanı da olması beklenen yeni bir karakter açısından isim arayışları devam ediyor. Zalim İstanbul dizisinin Ceren'i olarak da bilinen Bahar Şahin'e yeni karakter için teklif gitti fakat ünlü oyuncu yeni bir projede bulunmak istemediğini belirtti ve teklifi geri çevirdi.

Fikret fekeli'nin yeni oyunlarında yanında yer alacak olan bir karakter olması bekleniyor. Bakalım bu karakteri hangi ünlü kadın kabul edecek ve oynayacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisini Bundan Sonraki Süreçte Zorlu Reyting Mücadelesi Bekliyor!

Ayrıca 1 Nisan Perşembe günü itibariyle ekranda perşembe akşamları müthiş bir reyting çalışırım meydana gelecek. Bir zamanlar Çukurova dizisi bundan nasıl etkilenecek Tabii ki de merak edilmeye başlandı. Bir zamanlar Kıbrıs dizisi TRT 1 ekranlarında ve camdaki kız dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Bu iki dizinin gelişi ile beraber ATV dizisi reytingi kaybedecek mi? Bunu izleyip görmek lazım...

Editör: Wan Haber