Bu yaz sezonunda oldukça iddialı diziler ekranlarda yer almaya hazırlanıyor! Bu iddialı dizilerden birisi de ATV ekranlarında yayınlanacak olan Baş Belası dizisidir. Hem popüler oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Baş Belası dizisi hakkında daha çok detay yayınlandı!

En son Seni Çok Bekledim dizisi ile ekranlarda yer alan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Kuruluş: Osman dizisinde Flatyos karakteri ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, Baş Belası dizisi için kamera karşısına geçti! Haziran ayı içerisinde yayın hayatına geçmesi beklenen Baş Belası dizisinin ilk tanıtımı kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı. 

ARC Film tarafından yapımcılığı yapılacak olan dizinin senaryosunu ise Orçun Oksar, Özel Çetinel ve Ramazan Demirli kaleme alacak.

Baş Belası dizisinin konusu nedir?
İpek Gümüşçü kendisini ailesien adayan genç bir kadındır. Yaşadığı derin ve sarsıcı olaylardan sonra emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamıştır. Çocukluk yıllarından beri polisiye merakı olan İpek ve cinayet büro baş komiseri Şahin Kara'yı çok kez zıtlaştıracak olan bu hikaye herkesi hem eğlendirecek hem de sorgulatacak.

Baş Belası dizisinin oyuncuları kimler? 
Baş Belası dizisinde İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk gibi isimler yer alacak.

Baş Belası dizisi ne zaman başlıyor?
Büyük bir merakla beklenen Baş Belası dizisinin ne zaman başlayacağı herkes tarafından çok merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin Haziran ayı içerisinde ekranlarda olması bekleniyor.

Editör: Wan Haber