Ünlü ve güzel oyuncu özge özpirnçci kadıköy belediyesince başlatın yeni bir proje olan hayvanlar için getiren satın alma yasağına destek verdi. Güzel oyuncu kadıköy belediyesince yapılan bir bakım merkezinde haayvanlarla bir araya geldi ve güzel vakitler geçirdi.Güzel oyuncu özge özpirinçci duyarsız kalmadı ve satın alma sahiplen projesine tam destek verdi. Ünlü oyuncu hayvan satışı ile ilgili yasağa destek..

Özge özpirnçci katıldığı hayvan bakım merkesinde hayvanlar ile bir araya geldi onlarla çok güzel ilgilendi ve açıklamasında onlarla aynı dünyayı paylaşıyoruz ve beraber bu dünyayı paylaşmak zorundayız.Hayvanlar için yaptığı ziyarette barınakevinde keyifli zaman geçiren Özpirinçci Kadıköy Belediyesi’nin başlattığı petshoplar da hayvan satışı yasağına destek vererek, ’’Satın alma sahiplen, bundan güzel başka ne olabilir ki” diye açıklama yaptı.

Buradaki Barınaklarımız çok güzel bir şekilde çalışıyor. Bunu görmek güzel bir şey çünkü aynı dünyayı paylaşıyoruz ve beraber yaşamak zorundayız’’ dedi.18 ton kuru mama bağışı yapıldı. Cat&Dog dergisi desteği ve Nestle Purina firmasının sponsorluğu ile gerçekleşen mama yardımında ünlü oyuncu Özge Özpirinçci de bulundu. Hayvanlara ayrı bir ilgisi olduğunu söyleyen Özge Özpirinçci, ’’Barınağa gelip minik dostlarımızla birlikte olmak ve bu güzel organizasyonda bulunmak inanılmaz bir mutluluk benim için dedi.

ozge.jpeg


      

 
Özge Özpirinçci Biyografisi
Kavak Yelleri, Melekler Korusun ve Cesaretin Varmı Aşka? Adlı T.V. dizileri ile tanınan Türk sinema, dizi ve reklam oyuncusu. 

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretimini bu şehirde tamamlayan Özpirinçci, lise eğitimi için AFS (Öğrenci Değişimi) programı ile bir yıllığına gittiği A.B.D.’yi tercih etti.
Sabancı Üniversitesi’ni kazanan ve bu üniversitede Yönetim Bilimleri okuyan Özpirinçci, 2008 yılında mezun oldu. 2007-2008 yılları arasında, Cesaretin Var Mı Aşka adlı T.V. dizisinde Ebru karakterini canlandıran genç oyuncu, Eti Browni, Cornetto ve Coca-Cola gibi tanınmış firmaların reklamlarında rol aldı.

Özpirinçci, Kanal D’nin beğenilen gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde, 2008-2009 yılları arasında kanser hastası olan Ada adlı karakteri canlandırdı. Kavak Yelleri’nin ardından, Show T.V.’de yayınlanmakta olan Melekler Korusun adlı dizide İpek Taşkır karakterini canlandırdan Özpiriçci, bu rolle ilk defa başrol oyuncu olarak bir yapımda yer alma fırsatını yakaladı.

Başarılı oyuncunun yer aldığı ilk sinema filmi, Zülfü Livaneli’nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği Veda oldu. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hayatının anlatıldığı filmde genç oyuncu, Fikriye Hanım’ı canlandırdı.

2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı’nın yaptığı “Anadolu Kartalları” adlı sinema filminde Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan, Şevket Çoruh, Ekin Türkmen, İsmail Filiz, Hande Subaşı, Çağatay Ulusoy, İlhan Şeşen ile birlikte oynamıştır. Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlandı, ancak 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır.

Filmleri ve Dizileri :
2013-2014 - Aramızda Kalsın(dizi)
2013 - Tatar Ramazan(dizi)
2012 - Kayıp(sinema)
2012 - Ağır Roman Yeni Dünya(dizi)
2011-2012 - Al Yazmalım(dizi)
2011 - Anadolu Kartalları(sinema)
2010-2010 - Deli Saraylı(dizi)
2010 - Veda(sinema)
2008-2010 - Melekler Korusun(dizi)
2008-2009 - Kavak Yelleri(dizi)
2007-2008 - Cesaretin Var Mı Aşka(dizi)

Editör: Wan Haber