N Kuşağı Dizisi Konusu Nedir?

Yapımcılığını sugarworkz'un üstlendiği ve şubat ayı içerisinde çekimlerine başlanacak olan N Kuşağı üniversiteli 4 gencin youtuber olma serüvenini konu alacak.

Murat Şeker ile Ali Tanrıverdi tarafından senaryosunu kaleme alınan en kuşağı dizisinin sürpriz oyuncu kadrosu 200’ü aşkın adı arasından seçilerek belirlendi.

N kuşağı yakında YouTube platformunda seyirci karşısına çıkacak. Dizi ile ilgili başka bir detay şimdilik yok fakat en kuşağının eğlenceli bir yapım olması beklentisi hakim.

Bizi ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geleceği zaman ya da dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu katılacağı zaman bu satırlardan takip edebilirsiniz.

N Kuşağı Dizisi Yapımcısı Murat Şeker Kimdir?

25 Haziran 1973 tarihinde dünyaya gelen Murat Şeker, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunudur. Ünlü yönetmen aynı zamanda sugarworkz film şirketinin de sahibidir. 1990 senelerinde belgesel ve dizilerde prodüksiyon sorumluluğu ile sektöre adım atan ardından da yönetmenlik kariyerine başlayan Murat Şeker bugüne kadar pek çok filmi hem yönettiği hem de yapımcısı oldu.

N Kuşağı Dizisi Çok Yakında Youtube Platformunda!

Editör: Wan Haber