Memet Özer ile mutfakta programının sunucusu başarılı Şef Mehmet Özer birbirinden lezzetli tarifleri ile yeni sezonda ünlü konukların da cumartesi günleri mutfağında konuk etmeye devam ediyor. Mehmet Özer, yan yana gelmez diye tabir edilen, sıradışı malzemeler ile eşsiz tatlar meydana getirip, Türk ve dünya mutfağından lezzetli Tabaklar hazırlayarak konuklarımız şaşırtmaya devam ediyor.bu Özellikle de konuklarına, Mehmet Özer'den habersiz bir şekilde aldıkları çeşitli malzemelerle yapmasını istedikleri Hemen her şeyi becerikli ellerinden geçirdiği pil mükemmel lezzetleri ortaya çıkaran Mehmet Özer konuklarını şaşırtıyor.

Ayrıca konutlar, Mehmet Özer'den habersiz en çok sevdikleri yiyecekleri ile programa gelecek ve Mehmet Özer, mucizevi dokunuşları ile konuklarına mı getirmiş oldukları bu sürpriz malzemeler ile değişik yemekler pişiriyor.

Türk ve dünya mutfağından nefis örnekler, renkli lezzetler, konuklarla keyfi sohbetler eşliğinde Mehmet Özer'in mutfağında Can buluyor.

Her hafta birbirinden önemli konukları mutfağında ağırlayan Mehmet Özer'in bu haftaki konukları Yasmin Erbil ile oyuncu ve yönetmen Tolga Yüce olacak.

Memet Özer ile mutfakta yeni bölümü ile 20 Mart Cumartesi saat 11.15 de Fox'ta

Editör: Wan Haber