Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde başlayan aşk kısa bir süre önce sona erdi! Son sezon dizide Kerim karakterini canlandıran Gökhan Alkan ve Şahika karakteri ile televizyonda fırtınalar estiren Nesrin Cavadzade geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medya hesaplarında da aşklarını kabul eden ikilinin ilişkisi ne yazık ki beklenildiğinden de kısa sürdü!


Dizi setinde yakınlaşmaya başlayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan çiftinin birlikte olması ikilinin hayranlarını çok sevindirmişti. Sosyal medya platformlarında da çift olarak büyük hayran kitlesine sahip olan ikili bu haberle tüm hayranlarını üzdü.


Evlilik yolundaydılar!
Samimi görüntüleriyle herkesin çok yakıştırdığı çift ilişkilerini noktalama kararı aldı. Kısa bir süre önce Gökhan Alkan ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silen Nesrin Cavadzade'nin bu hareketi ayrılık iddialarını ortaya atmıştı. Geçtiğimiz günlerde  de gazetecilerle karşılaşan ünlü oyuncu, Gökhan Alkan ile olan ilişkisine yönelik yapılan soruları yanıtlamamıştı. 


Nesrin Cavadzade kimdir?
30 Temmuz 1982 senesinde Bakü'de dünyaya gelmiştir. Aslen Azerbaycanlı olan Nesrin Cavadzade, 11 yaşındayken Türkiye'ye taşınmıştır. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünü bitirmiştir ve daha sonrasında ise oyunculuğa yönelmiştir. Şahika Tekand Studio Oyuncularında eğitim alan Nesrin Cavadzade, Fransızca, İngilizce, Rusça ve İspanyolca bilmektedir. İlk olarak ekranlarda Yersiz Yurtsuz dizi ile yer alan Nesrin Cavadzade daha sonra ise Gitmek: Benim Marlon ve Brandom, Acı, Samanyolu, Güzel Günler Göreceğiz, Al Yazmalım, Yangın Var, Ağır Roman Yeni Dünya, Görüş Günü Kadınları, Derin Nefes Al, Küçük Ağa, Kuzu, Annemin Şarkısı gibi yapımlarda yer almıştır. Ancak asıl çıkışını ise Kış Güneşi ve Bizim Hikaye yapımlarında yapmıştır. Ardından Yasak Elma dizisindeki 'Şahika' karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde başrolü oynayan güzel oyuncu Bir Başkadır dizisinde de yer almıştır.

 

Editör: Wan Haber