Son oynamış olduğu 2 maçı kaybetmek zorunda kalan Karagümrük, bu maçı kazanarak tekrardan çıkışa geçmek peşindedir. Konyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak. Peki Fatih Karagümrük - Konyaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Karşılaşma ile ilgili merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası haberimizde sizi bekliyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapmayı başaran, fakat son 2 haftada puan alamayan Fatih Karagümrük, Kocaali’de oynanacak maçta rakibini yenerek yeni bir galibiyet peşinde koşacak. Geçen haftanın en heyecanlı ve en gollü geçen maçında Galatasaray’ı 4-3 mağlup etmeyi Başaran Konyaspor ise deplasmanda maçı kazanarak çıkışı devam ettirmek istiyor.

Kocaeli Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak mücadele beın Sports HD 1’den canlı bir şekilde yayınlanacak.

Fatih Karagümrük’te cezalı durumda bulunan Enzo Roco, Konyaspor’a karşı forma giyip sahaya çıkamayacak. Ev sahibi takımın 17. haftayı geride bırakan Süper Lig’de 5 galibiyet 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet almayı başardı. 8. sırada bulunan Konyaspor ise 16. haftada 6 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Saat 13:30’da başlayacak Mücadele’nin 90 dakikasını, sonrasındaki gelişmeleri, yorumları, sarı kartları, kırmızı kartları, puan durumları, diğer karşılaşmalarla ile ilgili merak edilenlerin tamamını ve çok daha fazlasını bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Editör: Wan Haber