Burcu Biricik boncuk karakteri ile diziye renk katarken oyunculuğu ile yine övgüler almayı başarıyor. Yaşamış olduğu çeşitli travmalar neticesinde halüsinasyonlar gören boncuğun ermişlerden sonra hekim Hanım’a yani Doktor Hanım’ alışmış olduğu Can'ın da hayal olma durumu var ki herkesin canını sıkan bir durumdur. Mutsuz ve zor bir çocukluk dönemini yaşayan ve geçiren boncuğun evlenip Hollanda’ya taşındıktan sonra da yapayalnız ve eşinden ilgi görmeden geçirmiş olduğu hayat izleyenlerin içini burkuyor.

Gerçek hayat hikayelerinden alıntılanmış dizideki Boncuk’a hayat veren Burcu Biricik’de en az izleyici kadar boncuk karakterini sevdiğini her defasında dile getiriyor.

Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımlarında daha boncuk karakterini çok sevdiğini dile getiren ünlü oyuncu Burcu Biricik, Boncuk ’un hikâyesinde sonra gelmek üzere olduğu anlaşılan Kırmızı Oda’nın Yarın akşam yayınlanacak bölümü açısından bir paylaşım yaptı. İzleyenlerin fragmanı izleyince lütfen hayal olmasın dileklerini sosyal medya platformlarında dile getirilmeye başladıkları görülürken, Can'ın İstanbul’a gelip Boncuk'u bulduğu ve buluştukları görülüyor Can ile boncuğun buluşması izleyenleri umutlandırırken, boncuğun bir gece yarısı evden kaçması da herkesi oldukça telaşlandırmakta. Boncuk, Can'ın yazmış olduğu veda mektubunu okuyup hemen akabinde onun peşinden gidiyor ve yağmurun altında birbirlerine aşklarını itiraf ediyorlar.

Editör: Wan Haber