Cuma akşamları TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve ilgiyle takip edilen Kırmızı Oda Dizisinin Yeni Bölümü oldukça merak edilmeye başlandı. Dizide nelerin meydana geleceği ile alakalı bilgiler de gelmeye başladı.

 OGM Pictures'in yapımcılığını yaptığı, Cem Karcı’nın da yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin başrollerinde Binnur Kaya var.

 Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden alıntı yapılarak yazılan senaryosunun mükemmel bir şekilde ekranlara yansıtıldığı kırmızı oda dizisinde Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu Kaleme aldığı dizide şimdiye kadar çok başarılı bir 20 bölüm geride kalmış oldu.

Boncuk karakteri ile Burcu Biricik, Kumru karakteri ile Aslıhan Gürbüz’ün oyunculuk a resitalleri bugün de devam edecek. Boncuk, artık tedavisine hastanede devam etmesi noktasına gelmiş olacak.

 Kumru ise bu bölümde bir itirafta bulunacak. Peki Kırmızı Oda yeni bölümde neler yaşanacak? Haberimizin devamında hem özet bilgileri hem de fragman ile ilgili bilgilerin tamamına ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde Yani bu akşam TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni bölümünde Boncuk’un yani Burcu Biricik’in bastırmış olduğu korkuları artık dışa vurunca durumu gittikçe kötüleşecektir ve Doktor hanım kendisinin hastaneye yatırılmasını uygun gelecektir.

 Ayşe, Doktor hanım ile dedesi ile annesinin arasının açılmasının sonrasında hissetmiş olduğu arada kalmışlık hissini paylaşacaktır.

Aslıhan Gürbüz’ün hayatı verdiği Kumru karakteri Yavuz’un elinden nasıl kurtulacağını kara kara düşündüğü zamanda Hakan ile nasıl tanıştığını dile getirirken Duru’nun Aslında Yavuz’un kızı olduğunu itiraf edecektir ve deniz aşkı ise doğru düzgün bir şekilde yoluna devam ediyor.

Kırmızı oda dizisinde Binnur Kaya’nın yanı sıra aynı zamanda Daimi oyuncu kadrosunda

  • Tülin Özen
  • Burak Sevinç
  • Meriç Aral
  • Gülçin kültür Şahin
  •  Baran Can Eraslan
  • Sezin Bozacı gibi ünlü oyuncular da oynuyor.

Kırmızı oda 21 bölümüyle bu akşam TV8 ‘de!

Editör: Wan Haber