Şimdiye kadar kefaret dizisi 13 bölümü ile ekranlara geldi.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un güçlü bir performansları ile karakterlere güçlü şekilde hayat verdi.

Karakterlerin, hislerinin izleyicilere geçiş yapmasında, hikayenin sevilmesini bu performansların katkısı oldukça büyük. Kefaret dizisinin reytinglerinde şimdiye kadar bazen düşüş yaşansa da yine de iyi seviyede gitmeye devam ediyor. Fox TV ekranlarında hikayenin çok hızlı bir şekilde akış göstermesi de ilginin hiç azalmamasını sağlayan en büyük faktördür.

Kefaret'te Bu Akşam Neler Olacak?

Dizinin yeni bölümü çok önemli gelişmelere sahne olacak. 5 senedir kızından ayrı bir şekilde yaşamını sürdüren ve Cansu hususundaki Gerçek olan şeyleri öğrenen Zeynep, şimdi de Kartal belası ile uğraşıyor. önce kızını kaçıran kartal, sonra da Zeynep'i rehin alıyor.

5 yıl önce kaçırılmış olan Elif, Arzu'nun yanında Cansu olarak büyümüştür. Fakat şimdi tüm gerçekleri artık ortaya çıktı. Zeynep, herkesin hesap vermesini istiyor. Yalnızca Elif hususunda suçlu bulunanların değil, Sude konusunda da kendisini kandıranlardan hesap soracak. Ayrıca Sude'nin yasal bir şekilde nasıl bir duruma gireceğini de yeni bölümünü önemli konularından birisi olarak da izleyiciler görecek.

Zeynep, 5 yıldır kızına Hasret kalmasına sebep olan Arzu'nun, Ahmet'in evinde tedavi altına alındığını öğrenince çılgına döner ve hep bütün hıncını Arzu'dan alır. Arzu, Ahmet'in yardımı ile polisin elinden kurtulmayı başarırken, Zeynep de Kartal tarafından rehin alınmış olur.

Yeni gelişmelerle ve yeni bölümü ile kefaret dizisi bu akşam 20:00 da Fox'ta!

Editör: Wan Haber