PTT 1. Lig'in lideri Kayseri Erciyesspor'un deplasmanda aldığı sonuçlar, göz kamaştırıyor.
Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynadığı 12 maçın 8'ini kazandı, 2 mağlubiyet alırken 2 maçta da berabere kalarak 26 puan topladı. PTT 1.Lig takımlarının dış saha (deplasman) performanslarına bakıldığında, Kayseri Erciyesspor dış sahada topladığı 26 puanla en yakın takipçisi Torku Konyaspor'a 5 puanlık fark attı.
Lig'teki üstünlüğünü büyük oranda dış sahada topladığı 26 puana borçlu olan Kayseri Erciyesspor, ligin 22'nci haftasında yine deplasmanda oynadığı Adana Demirspor'u 3-0 gibi net bir skorla kazanarak liderliğini perçinledi. Kayseri Erciyesspor, Adana deplasmanından galibiyetle ayrılıp 41 puanla liderliğini devam ettirirken, en yakın takipçisi Manisaspor ise Bucaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, 39 puanla lideri takip etmeyi sürdürüyor.
Dış sahada elde ettiği başarıyı, iç sahaya yansıtamayan Kayseri Erciyesspor, kendi evinde oynadığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 15 puan toplayabildi. PTT 1. Lig takımlarının iç saha performanslarına göre Kayseri Erciyesspor, topladığı 15 puanla 12'nci sırada yer alıyor.
Kulüp yetkilileri, takımın dış sahada elde ettiği başarının, iç sahaya da yansıması için çalıştıklarını ve bundan sonra iç sahada puan kaybetmemek için mücadele edeceklerini kaydettiler.
(ZB-EYB-S)

19.02.2013 11:44:30 TSI

Editör: Wan Haber