2 kız 7 erkek çocuğu olan İzzet Yıldızhan, “Hepsi de okuyor, aylık masrafları 100.000 TL nin üzerinde “ demişti. İşte İzzet Yıldızhan’ın 2 kız 7 erkek çocuğuna verdiği Bayram harçlığı...

İzzet Yıldızhan Ramazan Bayramı münasebetiyle büyük çocuklarına 100’er dolar küçük çocuklarına ise 200 TL para dağıttı. 9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan çocuklarının annelerinden hiçbirini nikah yapmadı.

İzzet Yıldızhan'dan Çocuklarına Bayram Harçlığı
 

İzzet Yıldızhan Kimdir?

İzzet Yıldızhan, Diyarbakır’ın Çermik ilçesine bağlı sinek köyünde dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Suriye, babasının adı Mustafa’dır. İzzet Yıldızhan’ın 14 tane kardeşi var. Çocukları ve eşi ise gündemi bazen meşgul edebilecek derecede olay!!!

Ramazan Bayramı münasebeti ile 9 çocuğunla Bayram harçlığı dağıtması ile tekrar gündeme gelen İzzet Yıldızhan 9. kez baba olunca çocukları ve eski eşleri tekrar gündeme gelmeye başladı.

İzzet Yıldızhan’ın hayatı Adana’da Pamuk işçiliğinden Ankara pavyonlarına kadar yzunca bir serüven sergilemektedir. Diyarbakır Çermik’te dünyaya geldiği sene babası öldü. Annesi Suriye Zelal 15 çocuk ile tek başına kaldı. İzzet Yıldızhan 15 çocuktan en sonuncusudur...

Müzik hayatına Ankara’da bir kebapçı dükkanında çırak olarak başlayan İzzet Yıldızhan Öncelikle pavyonlarda sahneye çıktı, daha sonra albümler oluşturdu.

Eğitim Hayatı

İzzet Yıldızhan ilkokul mezunu bile değil. Bugün ise en çok değer verdiği şey çocuklarının eğitimidir. Bunun bir tek sebebi var kendisinin eğitimden yoksun bir şekilde büyümesidir.

Eş Ve Çocukları

Klibinde oynarmış olduğu mankenden dahi çocuk yapan İzzet Yıldızhan’ın fırtınalı aşk hikayesi, sürekli gündemi meşgul etmektedir. 9 çocuğu olan ünlü sanatçı eşlerinin hiçbirine nikah kıymadı.

  • İzzet Yıldızhan’ın 3 erkek evladının annesi Nilüfer hanımdır. Kendisi ile 1992 senesinden itibaren beraberdir.
  • 24 yıldır İzzet Yıldızhan’ın hayatında olan bir Başka kadın Nilgün hanımdır. Tıpkı diğer kadınlar gibi nikahlı olmayan bu hanımefendi, katılmış olduğu bir televizyon programında “Nikah” ile ilgili 3 tane evladım benim nikahımdır,  İzzet Beyi çok seviyorum. Çok iyi bir eş değildir fakat çok iyi bir babadır.” Demişti.

Editör: Wan Haber