Şu an dünyada büyük bir ırkçılık savaşı yaşanıyor! İsrail, Filistin'e saldırıda bulunmaya devam ediyor. Doğu Kudüs'ü işgal eden İsrail, akşam namazı sonrasında Mescid-i Aksa'ya bir kez saldırı yaptı. Can kaybının her geçen gün daha da arttığı Filistin için tüm dünya tepki gösteriyor! Umarız Filistin’de yapılan bu zulüm en kısa süre içerisinde gerekli müdahaleler yapılarak son bulur ve Filistin artık özgür olur! Tüm dünyanın tepki gösterdiği bu vahşet son bulmalı!


Gazze'de yaşamını yitirenlerin sayısı 20'ye yaralı sayısının ise 60'a çıktığı söyleniyor. Beyaz Saray'dan da tepki alan İsrail saldırıya ara vermiyor. Bölgedeki durumdan endişeli olduklarını söyleyen Beyaz Saray'dan ise daha çok tepki verilmesi bekleniyor! Filistin'de yaşanan bu zulme Türk sanat dünyasından da birçok isim sosyal medyada sesini duyurmaya çalışıyor. Ünlü şarkıcı Tarkan, güzel oyuncu Hazal Kaya ve Bergüzar Korel resmi hesaplarından Filistin için paylaşımlarda bulundu. 


"Bunun adı saf kötülük...."
En son Bizim Hikaye dizisinde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya sosyal projelere verdiği desteklerle de adından bahsettiriyor. Güzel oyuncu kısa bir süre önce Twitter hesabından paylaştığı bir yazı ile bu yapılanların dini, dili, ırkı olmadığını düpedüz bunun "saf kötülük" olduğunu söyleyerek tepki verdi! "Kötülüğünüzde boğulun! İnsanlık suçu işliyorsunuz..." diyen Kaya tüm yapılanları kınadı!


"İnsanlık ayıbı"
Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan da Instagram hesabında paylaştığı yazıyla Filistin için ses oldu! Ünlü şarkıcı üzüntüyle izlediği bu görüntülerin insanlık adına çok utanç verici ve "insanlık ayıbı" olduğunu söyledi. Filistin'deki zulmü kınayan ünlü şarkıcı üzüntüsünü böyle dile getirdi.


"Hiç kimse sessiz kalmamalı!"
En son SMA rahatsızlığı olan küçük çocuklar için düzenlenen kampanyalara destek veren ünlü oyuncu Bergüzar Korel de Filistin için tepkisini gösterdi. Çocukların, sivillerin öldürüldüğü bu insanlık suçuna ve bu barbarlığa kimsenin sessiz kalmaması gerektiğini söyleyen Bergüzar Korel, tüm kalbinin Filistin halkıyla birlikte olduğunu not düştü.


"İnsanlık suçu"
O Ses Türkiye programının jüri üyesi Hadise de "insanlık suçuna sessiz kalmayın!" paylaşımında bulunarak Filistin halkının özgür bırakılması için sesini yükseltti!


 

Editör: Wan Haber