Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Engelliler Atletizm Şampiyonası Adana'da başladı.
Serinevler Atletizm Pisti'nde gerçekleştirilen yarışları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da izledi.
Zihni Aldırmaz, yarışlarda dereceye giren atletlere madalyalarını takarken, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Ali Duran Karakaya, engellilerle ilgili çalışmalarından kendisine dolayı plaket verdi.
Zihni Aldırmaz'ın engelli dostu olduğunu ve engellilerle ilgili önemli çalışmalara imza attığını belirten Ali Duran Karakaya, "Bu plaketi tüm engelliler adına sunuyorum. Engelsiz yaşam çalışmalarını sayın Federasyon Başkan Vekilimiz Bülent Yağar'a anlattım ve çok etkilendi. Engellilere katkılarından dolayı Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz'ı teşekkür ediyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da plaket için teşekkür ederek, "Bu plaketi tüm engelliler adına alıyorum" şeklinde konuştu.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Bülent Yağar da, organizasyona katkılarından dolayı Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye bir plaket verdi.
(AKL-Y)

16.02.2013 13:38:00 TSI

Editör: Wan Haber