Mayıs ayı içerisinde final yapmaya hazırlanan çukur dizisinin bu akşam saat 20:00’ da Show TV ekranlarında 118. yeni bölümü ekranlara gelecek.

Özellikle de genç kesim arasında oldukça sevilen ve güçlü reytingleri ile etkileyici hikayesini devam ettiren çukur dizisi, Aras Bulut, Necip memilli, Erkan Kolçak Köstendil gibi son zamanların ön plana çıkmayı Başaran oyuncuları dönemi başrollerinde oynadıkları harika bir dizi olarak yayın hayatına devam ediyor.

Çukur dizisi bu akşam 4 sezonunun 26 bölümü ile sizlerle beraber olacak. Yamaç ile Efsun karşılaşmasında nelerin meydana geleceği merak içerisinde beklenirken ikilinin araya gelmesi ve yüzleşmesi duygu dolu anların yaşanmasına sebep olacak hayatta kalabilmek amacıyla amcaya karşı son kuzulu oynamaya çalışacak, Yamaç hem Aile içerisinde yaşananları hem de mahalledeki değişimin arkasından neler olduğunu öğrenmek amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunacak.

Bir taraftan Yamaç’ı kaybetmekten korkan ve diğer taraftan da doğru olarak bildiklerine inanan Vartolu Saadettin, amcanın vermiş olduğu görevi ile nefesleri kesen bir aksiyona imza atacak.

Yamaç, çukur'da görmüş olduğu manzaralardan sonra amcanın karşısına geçerek tarafını seçmiş olacak.

Bu durum, Çukur’da yep yeni bir dönemin başlangıcı olacak.

Çukur 118. bölüm bu akşam 20:00’da Show TV'de!

Editör: Wan Haber