PTT 1. Lig ekibi Bucaspor, sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Luiz Henrique ile ömür boyu sözleşme imzalamak istiyor.
Bucaspor, sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna dahil ettiği 30 yaşındaki deneyimli defans oyuncusu Brezilyalı Luiz Henrique ile profesyonel futbolculuk hayatı ve sonrasında da anlaşmak istiyor. Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Luiz'i transfer ederek ne kadar iyi bir iş başardığımızı şimdi daha iyi anlıyoruz diyerek, "Luiz Henrique ile sezon başında 2 yıllık sözleşme imzaladık. Gelecek sene sözleşmesi bitiyor fakat biz kendisiyle sezon başında yine masaya oturarak futbolculuk kariyeri boyunca kulübümüzde kalmasını isteyeceğiz. Futbol hayatı bittikten sonrada teknik ekibimiz de hoca olarak devam etmesini talep edeceğiz. Kendisinin kişiliği ve futboldaki profesyonelliği tartışılmaz. Defansımız kendisi ile birlikte uyum içinde oynadığı takım arkadaşlarıyla emin ellerde. Geçen sezonun 22. haftasında 34 gol gördüğümüz kalemizde bu sezonun 22. haftasında ise 16 gol görerek Manisaspor ile en az gol yiyen takım olduk. Ne kadar isabetli transfer yaptığımızı şimdi daha iyi anlıyoruz" dedi.

"FAHRİ TAKIMIMIZIN JOKERİ"
Bucaspor'a 2010-2011 sezonunda Antalyaspor'dan transfer olan ve sarı-lacivert formasıyla ikinci sezonunu geçiren 22 yaşındaki Fahri Akyol, takımının gizli jokeri. Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Fahri'nin bu sezon ilk 11'de iki defa maça çıktığını fakat ne zaman görev verilse her zaman olduğunu belirterek, "Fahri, bu sezon sadece iki maçta ilk 11'de çıkmasına rağmen bir kez olsun tavır yapmadı. Takım ne zaman galip geldiyse arkadaşlarıyla sevindi, ne zaman forma şansı verilse en iyi şekilde mücadele etti. Fahri problemsiz bir oyuncu. Kendisiyle de bu sezon sözleşme uzatmak istiyoruz" diye konuştu.
(EA-EYB-S)

19.02.2013 14:47:52 TSI

Editör: Wan Haber