Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformunda yayına başlayan, Tolga Çelik’in programı tolkshow filtresiz’in yeni konuğu ünlü oyuncu Aslı Enver. Eğlenceli skeçlerin bulunacağı programda Aslı Enver’in bulunacağı bölümde büyük bir ilgi ile izlenecek, komik sahneler ile dolu bir şekilde karşımıza çıkacak.

Yeni yılda yayın hayatına başlayan Exxen platformunda pek çok program ve dizi bulunuyor. Platformun en çok izlenen projelerinden biri olan talk-show filtresiz Bu hafta da yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak. Sevilen komedi programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Aslı Enver.

25 film aracılığı ile hazırlanmış olan, Tolga Çevik için eğlenceli skeçleri ile izleyicileri kahkaha Tufanında boğduğu programın ilk bölüm konuğu İbrahim Büyükak olmuştu. Programın yarın yayınlanacak yeni bölümüne ise ünlü oyuncu Aslı Enver konuk olarak katılacak. Aslı Enver tolgshow filtresizin 2. bölümü Eksen platformunda yayında olacak. Aslı Enver Instagram Story sayfasından da programın fragmanını paylaşarak güzel bir sürpriz yaptı izleyicilerine.

Editör: Wan Haber