Çiçek'i hayata olduğunu yani yaşadığını hemen herkes artık bilmişken, bu durumun içinde engellediği nasıl değiştireceği ile ilgili şimdiden büyük bir merak konusu yaşanmaya başlandı. Perşembe akşamları izleyicileri Sürükleyici bir kadın hikayesine ortak eden Alev Alev dizisinin Perşembe akşamı Yani dün akşam ekranlara gelen bölümünde Çiçek’in yaşadığını öğrenen İskender, herkesin hayatını etkileyecek radikal bir karar aldı

İskender, bütün gazetecileri konağına çağırarak Çiçek'i gazetecilerin karşısına çıkardı ve yaşamış olduğunu hayatta olduğunu herkese İlan etti. İskender’in masum olduğunu ve onu bıçaklayanın ise Ali olduğunu dile getiren çiçek Kayabeyli ailesini Hemen herkesin önünde bir kez daha akladı.

 Bütün bu olanlara şahit olan Rüya’da aynı şekilde Çiçek'in hayatta olduğunu kendi gözleriyle böylelikle görmüş oldu.

Çiçek Ve İskender’in Yüzleşmesi

Ali’den Bir şekilde haber alamayan Çiçek, İskender’in karşısına çıktı. Fakat Ali’yi İskender’in elinden kurtarmayı başaramadı. Bunun üzerine rüyadan destek talep eden Çiçek’in istediği destek gecikmedi.

Rüya, Ozan ve Ömer Ali, İskender’in kaçırdığını herkese durumu haberleştirerek vermeye çalıştı.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Alev Alev dizisinin merak içerisinde beklenen yeni bölüm tanıtımı artık yayınlandı. Çiçek'in ihbar etmesi üzerine Ali’nin polisler tarafından gözaltına alındığı tanıtımı videosunu karşısında gören Tomris büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak. Bülent’in hapishanede çıkışı Tomris ile Çiçek’in hayatında bomba etkisini oluştururken, çiçek beni bırakma diyen atlasın korku dolu hali herkesi çok derinden etkileyecek.

Editör: Wan Haber