THK uçuş Akademisi'nde çekimleri gerçekleştirilen eğlenceli anlar yaşandı.

23 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan gönül dağı dizisinin 13. bölümünde Taner, yani Berk Atan ve amcaoğulları SNK Mühendislik aracılığı ile sivil havacılık belgesi sunum yapmaları amacıyla davet edilir. Büyük umutlarla yapmış oldukları ve çeşitli engellerle bir türlü umdukları neticeyi alamadıkları 66 uçağı için gelen bu müjdeli haber mucitlerini harekete geçirir uçaklarını bu büyük güne hazırlayan Kuzenler mühendisliğin sivil havacılık bölgesine gitmek üzere Ankara’ya doğru yola çıkarlar.

Gönül Dağı mucitleri açısından dönüm noktası sayılacak bu efsanevi çekimler, Ankara’daki Türk Hava Kurumu uçuş Akademisi Tesisleri ve Türk Kuşu meydanında gerçekleştirildi. Çekimler gerçekleştirmeden önce Türk Hava Kurumu’nun Ankara’daki tesislerini gezen üniversite, verilen eğitimler yapılan çalışmalar ve çeşitli projeler ile ilgili bilgi alan ekibi THK yöneticileri ile de bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldu. Tarihi uçuş uçaklarını gezerek hatıra fotoğrafı da çektirmeyi unutmadılar.

Gönül Dağı oyuncuları: Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk Türkiye’nin havacılık ve uzay bilimleri alanında ilk ve tek İhtisas Üniversitesi olarak da sayılan Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ni gezerek uçaklarla ve yapılan eğitimler ile alakalı bilgi aldılar Gönül Dağı dizisinin çekimlerinin de bulundu.

13. bölümü 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT1 ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber