Fox tv ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi yeni bölümü ile yine herkesi çok şaşırtacak! Son dönemin en popüler yapımları arasında yer alan Son Yaz dizisi başladığı günden beri oldukça geniş bir izleyici kitlesi edinmeyi kısa bir sürede başardı.

O3 Medya imzalı dizi yayınlandığı her bölüm ile izleyiciyi derinden etkilemeyi başarıyor. Semih Bağcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç kaleme alıyor. Fox tv ekranlarında her Cuma akşamı izleyici ile buluşan Son Yaz dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile herkesten övgüler alıyor!

Son Yaz dizisi 19. bölümde neler olacak?
Akgün, doğum günü kutlamasından sonra artık kendisini Kara ailesinden birisi olduğunu hissetmeye başlamaktadır. Ancak şöyle bir gerçek var ki kabul gördüğü ailenin kızı ile de gizli bir aşk yaşamaya devam etmektedir. Selim'e her şeyi söylemek isteyen Akgün'e ise Yağmur engel olacaktır. Diğer bir yandan Canan ile tekrardan alevlenen bir aşk yaşayan Selim artık bu ilişkiyi adlandırmak istemektedir. Canan'a sürpriz hazırlayan Selim ise hiç beklemediği bir şeyle karşı karşıya gelir! 


Son Yaz dizisi yeni bölümü ile 21 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de  Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.


Son Yaz dizisinin oyuncuları kimler?
Alperen Duymaz    Akgün Gökalp Taşkın
Ali Atay    Selim Kara    
Funda Eryiğit    Canan Kara    
Hafsanur Sancaktutan    Yağmur Kara    
Sinan Tuzcu    Metin Yaman    
Şebnem Dönmez    Serap Gök    
Arif Pişkin    Selçuk Taşkın    
Halil Babür    Soner Sancaktar    
Sezer Koç    Emel Yaman

Editör: Wan Haber