BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Sol Yanım dizisi Star TV ekranlarında 7. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümüne Nilgün ile İsa’nın karşılaşması damgasını vururken, Diğer taraftan Selim’de doğum gününden babası ile kavga ederek ayrılmıştı ve soluğu annesinin mezarında aldı. Annesi hayatta olsaydı eğer Bütün bunların asla olmayacağından emin olan Selim iyice kahrından üzüldü.

Kutlusay malikanesinde ise tartışmalar dur durak bilmeden devam ediyor. Oğlunun gitmesinden korkup bu yalanı söylediğini dile getiren İhsan’a onur' da tepki göstermiş oldu. İhsan ise işin Buralara Kadar geleceğini ummadığını belirterek kendini savunurken, Onur, Selim’in Vicdan azabının ne denli ağır olduğunu hatırlattı.

Selim Serra’nın evine gitti ve derin bir sohbet ettiler. Selim ise kendini bu dünyada yapayalnız hissettiğini, bulmuş olmanın bir şans olduğunu düşünüp ona tutunurken, Diğer taraftan Serra şefkat ile Selim’in yaralarını sarmaya çalıştı. Burak ise aynı şekilde selimi  merak edip kapısını çalınca Serra’nın kapıyı açması ile beraber hem şaşırttı hem de bu manzara karşısında gözleri doldu.

Selim Evi Terk Etti

Senin doğum günün ertesi günü dayanamayıp eve geldiğim fakat Babasından bir açıklanmak istedi ancak İhsan hatasını kabul etti. Kendisine saygısızlık edilmesiyle dayanamadı.

Zeynep Köşeye Sıkıştı

Doğum günündeki gizemli adamın kim olduğunu herkes biricik’ten öğrenmeye çalışırken Biricik ise Selim’in yanına gidip kazadaki payından vicdan azabı ile anlattı.

Editör: Wan Haber