Sefirin Kızı dizisinde nasıl bir değişiklik yaşanacağı ise merak edilmeye başlandı. Diğer taraftan Tuba Büyüküstün’ün sefirin kızı dizisine katılacağı ile ilgili çeşitli söylentiler kulislerde dolaşmıştı. Fakat gerek sefirin kızı dizi yapımcıları tarafından gerekse de Tuba Büyüküstün  tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığı için birkaç gün boyunca sadece kulislerde ve sosyal medyada dolaşan bir haberden ibaretti.

Sefirin kızı dizisinde Neslihan Atagül yerine oynayacak kadın oyuncunun en az Neslihan Atagül kadar etkili olması gerekiyordu. Senarist Eylem Canpolat’ın ricasını kırmayan Tuba Büyüküstün, aynı zamanda Kara Para Aşk dizisinde beraber rol almış olduğu meslektaşı Engin Akyürek’e de büyük bir destek verdi. Oyuncu adeta diziye bir can simidi olarak katılacak. Sefirin kızı dizisi için hiç aklında dahi yokken sezon ortasında ekranda bir diziye başlama kararı aldı.

Bilindiği gibi Tuba Büyüküstün’ün  Onur Saylak ile evliliğinden ikiz kız çocukları var. Maya ile toprak isimli kızlarını da alıp bir süre Bodrum’a yerleşmesi bekleniyordu, Tuba Büyüküstün’ün Çocuklarını da ilgilendiren ve kararı verirken İstanbul’dan Bodrum’a gitmeyi de seçtiği aynı zamanda.

Bundan sonraki süreç içerisinde Sefirin Kızı dizisinde Neslihan Atagül’ün yerine oynayacak olan Tuba Büyüküstün’ün Nare karakterine Can verip vermeyeceği de henüz gizemini korurken, Tuba Büyüküstün’ün bu dizide nasıl bir performans sergileyeceğini hayranları büyük merak içerisinde bekliyorlar.

Editör: Wan Haber