TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan, insanlara Eğlenceli dakikalar yaşatan Tövbeler olsun, TRT 1 ekranlarında düşük reytinglerini rağmen yoluna devam ediyordu.

Bu akşam yani 21 Şubat pazar akşamı ekranlara gelecek olan 27 yeni bölümde izleyicilerin nelerin beklediğini merak ediyorsanız makalenin devamını okuyunuz

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan, sıcacık bir aile kurgusu ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan, aile Komedi kategorisinde dizisi Tövbeler olsun 27. bölümü ile ekranlara gelecek. Bu akşam saat 20:00’da ekranlara gelecek olan Tövbeler olsun dizisinin yeni bölümünde nelerin olacağı ile ilgili bütün gelişmeleri haberimizde okuyabilirsiniz..

Kazım'ın zannettiği altınların kendi altınları olduğunu öğrenen namzet öfkeden Adete deliye dönecektir,

Latife'nin beklenmedik çıkış gerçekleştirmesi ile altınların geri alınması amacıyla olmadık yollara başvuran amcası geri adım atılacak olan bitenlerden habersiz bir şekilde burundan Nazmiye, Buğra ile Aylin ise duymuş oldukları karşısında çok iyi oldular doktor beyin planları ile Namlı zeytin kaçırılmasına aracılık eden Osman ise bu durumdan dolayı oldukça huzursuz bir haldedir. Bütün bunlar meydana gelirken, orantı Ailesi, eve gelen polisler sebebiyle büyük bir şok yaşayacaklardır. Durumun giderek daha da kötüye gittiğini düşünen Aylin ile Buğra ise babalarının tekrar arkadaş olması açısından Dr Şevki beden yardım isteyecektir. Yaşanan gelişmeler sebebiyle aşkları için endişelenmeye başlayan Nazmiye ile anan ise daha fazla beklemek istemeyecek ve nikah için gün alacaklardır. Ne bu evliliğe mani olamayacağını düşünen Ertan ise, herkesi şaşırtan bir karar alacaktır. Osman ve namzet arasındaki kavgalar devam ederken, Doktor Şevki Bey'in oyunu, inatçı ikiliyi hiç de umulmadık bir biçimde sınayacaktır.

Polis, namzet  gözaltına aldı namzet içerdeyken neler oldu karakolda horanta ailesini bekleyen kötü sürpriz ne olduğu ile ilgili bütün gelişmeler ve çok daha fazlası bu akşam TRT 1 ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Tövbeler olsun final kararı aldı!

Dizinin başrol oyuncularından Seda Türkmen'in 29. bölümde ekibe veda etmesi bekleniyorken, Tövbeler olsun dizisinin 32. bölümüyle final yaparak ekran hayatını resmen sonlandırması bekleniyor.

Tövbeler Olsun dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da TRT1 ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber