TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan teşkilat dizisi şimdiye kadar 3 bölümü ile adeta sıçrama yapmıştı. Hatta öyle ki pazar Akşamları TRT 1 ekranlarında teşkilat dizisi yayınlandığı için diğer televizyon kanalında ekranlara gelen diziler reyting düşüşü yaşlanmıştı ve teşkilat dizisinin baş ağrısı bu şekilde devam ederse yer Diğer dizilerinde kayıtın beri aynı oranda Düşmeye devam edecek gibi görünüyor.

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan dizideki kimi sahnelerin profesyonellikten uzak olduğu eleştirileri gelse de aslında izleyiciler teşkilat dizisinin gidişatından oldukça memnun görünüyor. Sosyal medya hesaplarında teşkilat dizisinin çok güçlü bir destekçi kitlesi de oluştu.

Özellikle de milli Beka başta olmak üzere Milli İstihbarat Teşkilatı ile ilgili konuların ekranlara taşınması Türkiye'deki milyonlarca insanın bu diziyi takdir etmesi ve yakından takip etmesi anlamına geliyor.

Ekrana gelmiş olduğu ilk andan itibaren gündemden düşmek nedir bilmeyen ve zirveye yerleşen TRT 1'in yeni dizisi teşkilat, 28 Mart pazar Yani bu akşam saat 20'de 4. bölümü ile ekranlara gelecek. Çarpıcı kurgusu ile gündemden düşmeyen ve yeni bölümü merakla beklenen teşkilat dizisinin yeni bölümünde Kahramanlar, Berlin'deki neonazilerin içine sızarak bilgi toplamaya çalışacak.

Teşkilat 4. Bölümde Neler Olacak?

  • Bilindiği gibi kurmuş olduğu bütün planlar, ekibin Operasyonu ile bozulmuş olan Zayed fadi, öcünü almak amacıyla hareket edecek
  • Serdar'ı da ortadan kaldıracaklar listesinin başına koyuyor.
  • Serdar'ın Berlin'den çıkıp çıkmadığını öğrenmek amacıyla adamlarını seferber edecek.
  • Serdar ise Fatih ile adamlarını Berlin'i terk ettiğini inandıracak
  • Serdar elde etmiş olduğu istihbarat ile Fadi'nin provokasyonlarını önlemek amacıyla harekete geçecek.

Teşkilat dizisi 4. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00 da TRT1 ekranlarında!

Editör: Wan Haber