Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2021, 31 Ocak Yani bu akşam yeni bölümü ile TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak. Survivor yeni bölüm fragmanı da gönüllüler takımında bir şok meydana geldi. Takıma bir yarışmacının filmleri ve durumu hususunda bilgi veren Dr. Metin Kuş'un sözlerinden sonra gönüllüler takımı gözyaşlarına boğuldu. Diğer taraftan Survivor, 17. yeni bölüm fragmanında ise Emin’in bulunmaması da dikkatleri üzerine çekti.

Survivor’da Diskalifiye Şoku Yaşanacak!

Dün Market ve ödül oyununun oynandığı Survivor programında Market oyununu gönüllüler kazanırken, dokunulmazlık oyunu ise ünlülerin galibiyeti ile neticelendi. Sonrasında ise ünlüler konseyinin yaşandığı gecede oy çokluğu ile ilk eleme adayı da Böylelikle Duygu oldu.

e

Survivor Emin Diskalifiye Mi Oldu?

Bu akşamki programda bir diskalifiye meydana gelebilir. Yeni bölüm fragmanında ve Metin Kuş'un sözlerinden izleyicilerin anlattıklarına bakılırsa Survivor’a bu akşam veda edecek olan isim Emin olacak.

Yani yarışmada sakatlanan Survivor gönüllüler takımından Emin Günenç diskalifiye edilecek.

Survivor Emin Günenç Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında bulunan Emin günenç 23 Temmuz 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tekirdağ, Şarköylü olan Emin Günenç 8 yaşından itibaren futbola ilgilenmiştir. 18 yaşına kadar 10 yıl boyunca futbol oynamıştır. Geçirmiş olduğu talihsiz bir sakatlık neticesinde futbol kariyerini bırakmak zorunda kalmıştır.

Editör: Wan Haber