TV8 ekranlarının en çok sevilen ve beğenilen programlarından Survivor geçen seneye göre adeta bir hüsran yaşıyor. 2020 sezonunda zirveyi hiç kimseye kaptırmayan ve rakiplerini adeta alt eden Survivor yarışmasının  yeni sezonu açısından aynı şeyi söylemek maalesef imkansız. Rakipleri karşısında oldukça zorlanan, hatta ezilen Survivor özellikle de diziler ile aynı gün ekranları geldiğinde 3 civarı bir reytingi zor alabiliyor.

Peki Survivor 2021 Neden Az İzleniyor?

Diskalifiyeler Üst Üste Geldi!

Survivor programında bu sene Cemal Hünal, Meryem Kasap, Emin gibi yarışmacıların daha ilk haftalardan itibaren diskalifiye olmaları da dengeleri bir nevi altüst etti. Özelliklede ünlüler takımının en çok iddialı kişilerinden veda gelmesi izleyicilerin tabiri caiz ise bu yarışmayı izlenmek hevesini tamamen kaçırdı.

Büyük Ödüller Henüz Başlamadı!

Survivor'ı reytinglerinin 3 oranlarında gezmesinin bir başka sebebi ise ödül oyunlarında kazanan takımın henüz yeterince büyük ödüllere kavuşamamasıdır. Zaten Survivor programında format gereği yarışma ilerledikçe ödüllerde artık büyüyecek

Survivor 2021’de Kadro Yeterince Güçlü Değil!

Özellikle de sosyal medya platformlarında Survivor 2021 yarışması ile ilgili yapılan yorumlara bakıldığında hem gönüllüler hem de ölüler takımını oluşturan yarışmacıların geçen seneye oranla biraz daha zayıf kalmış olmalarıdır. Bu durum, aslında izleyicilerin Survivor 2021 yarışma programının uzaklaşmaları ne sebep oluyor.

Survivor'ın Güçlü Rakipleri Var, Bu Nedenle Survivor İzlenmiyor!

Diğer taraftan konuya bakıldığında geçen sene Survivor programlı pandemi dönemine denk gelmişti. Koronavirüsü bağlamında hemen hemen tam kapanmanın meydana geldiği günlerde dizi setleri de adeta durma noktasına gelmişti. Bu sebeple izleyicilerin izleyebilecekleri bir tek program kalmıştı o da Survivor'dı. Böylelikle Survivor çok büyük bir başarı elde etmişti. Fakat bu sene Eşkıya dünyaya hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı, Bir Zamanlar Çukurova, Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Çukur gibi güçlü rakiplerle aynı gün ekranlara geldiği için reytinglerinde ciddi manada düşüş yaşanıyor.

Editör: Wan Haber