Final yapma kararı ile sosyal medyanın gündemine oturan Masumiyet dizisi son bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hülya Avşar’ın final kararına sinirlenip sete basması da gündem olan konular arasında yer almıştı. Dizi ekibi birçok çalışmaya rağmen final kararını değiştiremedi. Dizinin yapımcısı dizi konusunun daha fazla ilerlemesi halinde kısır bir döngü olacağını söyledi. Konunun devam etmemesi ve kısa dizi tadında bir gidişat olması nedeniyle diziyi uzatmama kararı aldı. Masumiyet dizisi son final bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. FOX TV yeni dizileri duyurmanın yanı sıra biten dizileri ile de gündeme geliyor. Masumiyet dizisi son kez FOX TV ekranlarına gelecek. 
Masumiyet dizisi ne zaman?
Ekranların sevilen dizisi Masumiyet FOX TV ekranlarının en çok reyting alan dizisidir. Masumiyet dizisi yeni bölümü ile 24 Mayıs Pazartesi akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni ve final bölümü ile ekranlara gelen ünlü dizi, izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor. 
Masumiyet dizisi nerede çekiliyor?
Masumiyet dizisi seti Kocaeli’de bulunuyor. Kocaeli genellikle çekim yeri oluyor. Tüm dizi oyuncuları bu civarlarda çekimlerine devam ediyor. Masumiyet dizisi tüm hızı ile devam ederken final yapma kararı herkesi şok etti. 
Masumiyet dizisinin konusu nedir?
FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Masumiyet herkesi etkilemeye devam etmişti. Masumiyet dizisinin konusu da büyük ilgi gördü. Dizinin konusu ve oyuncuları sosyal medya aleminin gündemine bomba gibi oturdu. Masumiyet dizisinde bir annenin kızını kurtarma çabaları konu ediliyor. Henüz küçük bir kızın kendinden yaşça büyük, şiddet uygulayan ve evlilik arefesinde olan bir adama aşık olması sonucu başından geçen olaylar anlatılıyor. Kızın annesi onu kurtarmaya çalışırken kız kendini her gün daha çok kaptırmaya devam ediyor. Kendine engel olamayan ve aşkından gözü kör olmuş olan kız ve annesinin yaşadıkları izleyiciye yansıtılacak. 

Editör: Wan Haber