• Nurgül Yeşilçay
  • Mert Fırat
  • Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştıkları diziden uzun zamandır çok fazla sahnesi bulunmayan bir ismin sessiz sedasız bir şekilde setten ayrıldığı öğrenildi.

Dizideki yeni gelişmeler ile beraber giden oyuncunun da bir başka diziye konuk oyuncu olarak katılacağı açıklandı.

Değişik konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran kefaret dizisinin ilk bölümlerinden belli dizide olan ancak Çok da fazla sahnesi bulunmayan bir isim vardı.

 Kefaret dizisinde Nil karakterine hayat veren Ege Kökenli dizide Mert Fırat’ın oynamış olduğu Sinan’ın beraber olduğu fakat ayrıldığı eski sevgilisini oynuyordu.

Nil ile kardeşinin evlenmesini dileyen ve bu nedenle Zeynep’i uzaklaştırmak amacıyla gayret eden Sinan’ın ablasının bu planları Pek işe yaramadı. Zeynep ile Sinan arasında bir yakınlaşma olması açısından izleyici sabırsızlıkla bekliyor. Fakat Nil’in diziden ayrılacak olması da bu beraberliğin hatırlanacağı şeklinde yorumlanıyor.

Kefaret dizisi 9. bölümü ile izleyicilerle buluştu. En son 8. Bölümde Nil, Zeynep’in evine gelerek Sinan’ın yakasını bırakmasını söylemişti.

 Hatta ona Sinan'ın kendisine Aşık olmadığını, ona karşı hiçbir şey hissetmediğini, söylemişti.

8. bölümdeki gelişmelerden sonra Ege kökenli kefaret dizisine veda etmişti. Bundan sonrası ise kendisinin menajerimi ara isimli dizide konuk oyuncu olarak rol alacağı açıklandı.

Editör: Wan Haber