Yakın zaman içerisinde ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim dizisinde Erhan karakterinin Nasıl biri olduğu şimdiden merak edilmeye başlandı. İlerleyen günlerde Erhan karakterinin özellikleri daha da belli olacaktır.

Kardeşlerim Dizisindeki Erhan Karakterinde Oynayan Oyuncu Sebahattin Yakut Kimdir?

 40 yaşındaki oyuncu, 1980'li tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. Aslan Ağrılıdır. Anadolu Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünde eğitimini tamamladıktan sonra kamera karşısına ilk defa 2012 senesinde Jin adındaki sinema filmi ile geçmiştir. Dizide can verdiği Kayra karakteri ile büyük bir beğeni toplamayı başlamıştır. Daha öncesinde Canfeda, Arapsaçı, dört köşe, Yav he he gibi sinema filmlerinde bulunan oyuncu ilk dizi olarak 2012 senesinde 7 yüz dizisinde ortaya çıkmıştır. En son 2020 senesinde TRT ekranlarında izleyici ile buluşan kuşlarla yolculuk adındaki dizi ile izleyicinin karşısına çıkan oyuncu Şimdi de kardeşlerim adındaki dizide boy  gösterecek. 

Sababattin Yakut Evli midir? Sevgilisi Var mıdır?

Sabahattin Yakut evli değildir. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, daha öncesinde basına yansıyan bir sevgilisi olmamıştır. Bu nedenle de oyuncunun bilinen herhangi bir sevgilisi yoktur.  Kardeşlerim dizisi Atv'de birkaç gün sonra başlayacak. İzleyiciler, şimdiden bu dizinin oyuncularının kimler olduğunu, başrollerinde kimlerin olduğunu, bu dizinin konusunu ne olduğunu ve çekimlerin nerede gerçekleştirdiğini merak etmeye başladılar.

Kardeşlerim dizisi yakında ATV’de başlıyor!

Editör: Wan Haber