Gönül Dağı dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Başrol oyuncuları kadar yardımcı oyuncular da bir o kadar dikkat çekici. Gönül dağı dizisinin Kamuran karakteri izleyenlerin de ilgisini çekmeyi başarıyor.  Gönül Dağı Kamuran kimdir? Sorusu sosyal medya platformlarında sorulmaya devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça iddialı ve başarılı oyuncular oynuyor. Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncu kadrosunda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya gibi genç ve yetenekli isimler bulunuyor.

 Gönül dizisinin başrol oyuncuları kadar konuk oyuncuları da izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu daha katılım sağladı.

 Dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan oyuncu ise izleyenlerin dikkatini çekti. Gönül dağI dizisinde Hazal Çağlar’ın Hayat vermiş olduğu asmanın annesi karakterindeki oyuncu dikkat çekiyor. Gönül dağı dizisinde Asuman’ın annesi olan karakter yani Kamuran, izleyicilerin Odak noktası olmayı başardı.

Gönül Dağı dizisinde Asuman’ın annesi olan Kamuran can veren oyuncu Nihan Durukan’dır. Peki Gönül Dağı Kamuran kimdir? Gönül Dağı’nın Nihan Durukan yapıcı Kimdir? işte cevabı...

Nihan Durukan Yapıcı Kimdir?

1975 senesinde dünyaya gelmiştir 45 yaşındaki başarılı oyuncu Şahika tekand stüdyo tiyatro Eğitimi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro eğitimleri almıştır.

 2016 senesinde kendisi gibi oyuncu olan eşinin Necmi yapıcı ile evlenmiştir. Nihan Durukan Yapıcı’nın çocuğu yoktur çok başarılı yapımlarda oynamıştır 1.68 boyundadır.

Editör: Wan Haber