Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeni ile 182. Bölümü yayınlanmadı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

6. sezonda yenilenen hikayesi ve karakterleri ile dikkat çeken diziye 4 hafta önce katılan Fuat karakteri veda ediyor. Karaktere hayat veren Levent Sülün, bu akşamki bölüm ile birlikte yapımda son kez yerini almış olacak. Oyuncu, başka bir proje ile anlaştı.

Diziye veda edecek

Yakın bir zamanda farklı bir dizide izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Levent Sülün, EDHO dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri çekmişti. Fuat adlı karakterle Hızır ve masasının başına bela olan Levent Sülün, ani bir kararla diziden ayrılmış oluyor.

Yeni dizisi de merak edilen Levent Sülün, daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Simko karakterine hayat vermişti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde John Smith olarak da bilinen oyuncu, yakın bir zaman sonra bambaşka bir karakterle ekrana dönüş yapacak.

Editör: Wan Haber