Birkaç sezondur Show TV’de ekranlara gelen çukur dizisi özellikle de genç kesim arasında ilgi ile izleniyordu. Halen de izleniyor fakat yavaş yavaş finale doğru giderken oyuncuların diziden ayrılması ile beraber artık çukur dizisinde her şey çok değişti. Yıllar sonra Çukur'a geri dönüş yapan Yamaç Koçovalı etrafında gördükleri karşısında adeta şaşırır kalacaktır.

Ay Yapım imzasını Taşıyan çukur dizisinin şimdiye kadar 115 bölümü ekranlara geldi. Adım adım finale doğru giden çukur dizisinin 116. yeni bölümünde ise izleyiciler, dengelerin ne kadar da değiştiğine şahitlik edecekler. Cumali amcanın mahalleden tezahüratlarla geçtiği tanıtım fragmanında, Çukur’da dengelerin nasıl da değiştiği artık merak konusu olmaya başladı. Amcanın, krallığını ilan etmiş olduğu sözler heyecanı giderek yükseltirken, Yamaç ile ilk karşılaşmaları ise merak içerisinde bekleniyor.

Yamaç, Mahallede bulunan sokaklarda geçmişini ararken, şaşırtıcı yeniliklerle de karşılaşacak. Bir müddet etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumalı’nın karşısına dikildiğinde Onun da çok değiştiğini görecek. İki kardeş, hasret giderirken ayrı geçirmiş oldukları senelerde yaşamış oldukları şeyler merak konusu olacak.

Yamaç'ın geri döndüğünü duyan Kulkan'da, Efsun kozunu kullanmak amacıyla harekete geçerek. Amcanın mahallede kurmuş olduğu yeni düzenin detayları Artık yavaş yavaş belirirken, yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da böylece ortaya çıkmış olacak.

Çukur dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Show TV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber