Züleyha, Yılmaz ve Demir arasında kocaman bir çıkmazın içerisinde bulunurken, artık bu problem ortadan kalkacaktır. Züleyha, tarafını tamamen seçmiş olacak. Hünkar Yaman’ın hayatını kaybetmesinden sonra dizide ilk defa bu kadar kuvvetli bir mesaj verilmiş oldu.

Hilal ALTINBİLEK’İN başrollerinde bulunduğu bir zamanlar Çukurova dizisinde, Hünkar Yaman’dan sonra boşalan koltuğa Züleyha oturacak. 26 Kasım Perşembe günü Atv ekranlarında izleyicinin karşısına 74. bölümü ile çıkacak dizide bunu çok net bir şekilde ortaya koyan çeşitli sahneler yayımlandı.

İlk Fragmanda Neler Var?

İlk fragmanda öyle çarpıcı kareler var ki dizinin sevenlerinin adeta ağzı açık kaldı. Öncelikli olarak Züleyha’nın, Yılmaz problemi bu bölümde belki de tamamen sona erecek. Artık onun değişik bir yöntemi var. Çünkü o, Çukurova’nın yeni Hanımağası olmayı kafasına takmış durumda. Demir ile beraber yürüyecek olan Züleyha, Yaman ailesini büyütmek amacıyla kolları şimdiden sıvamış durumda.

Züleyha’nın set arasında ya da kamera karşısında yapmış olduğu çeşitli açıklamalarda “Arkanızda artık ben varım, büyük hanımınızın açtığı yolda ben devam edeceğim, ben de onun gibi sizin için çalışacağım, yamanları beraber büyüteceğiz.” Dedi.

İşte bu konuşmalarla köylüye ve çalışanlara hitap eden Züleyha, artık bundan sonra Konak’ın yeni hanımağası olacağı sinyallerini verdi.

Bir zamanlar Çukurova’nın 74. Yeni bölümünde bir de kapak gibi bir sahne var ki görmemek mümkün değil. Yılmaz’dan zaten iyice izleyiciler kıl kaptılar. Züleyha’nın yaptığı kapak, pek çok izleyicinin yağlarını oldukça eritti.

Yılmaz, Züleyha ile konuşurken “kurban olduğum” diye söze başladı. Fakat Züleyha, onu bölerek “ben artık senin kurban olduğun kişi değilim, Uzak dur benden” dedi.

Bir zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha Yılmaz’a karşı en sağlam kapağını bu sözlerle koydu.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Konusu Nedir?

Adana yöresinde ve çevre alanlarda özellikle de pamuk işçiliği başta olmak üzere sermayedarların işlerini yapan işçilerin çektikleri zorluklar başta olmak üzere sanayileşme ile beraber Çukurova’nın değişim yaşaması konu alınmaktadır. Ayrıca Züleyha, Yılmaz, Hünkar başrollerde oynamakta. Hünkar Hanım’ın hayatını kaybetmesinin ardından boş kalan koltukta Züleyha oturacak gibi duruyor. Bundan sonraki bölümlerde izleyiciler, diziyi izledikten sonra neyin nasıl şekilleneceğine karar verecektir.

Editör: Wan Haber