Bilindiği gibi Müge Anlı programında, işlenmiş olan Merve Nur Polat ve arkasında bir son dakika gelişmesi yaşanmıştı; 10 Mart 2021 çarşamba yani bugün meydana gelen bir gelişme neticesinde Merve Nur Polat'ın öldürülmesinin gün yüzüne çıkmasına sonrasında Harekete geçmiş olan Müge Anlı baş şüphelisi olarak bilinen Cüneyt Akyol’u belirlemiş ve bu şüphelerinin de gerçek olduğu günler sonra nihayetinde ortaya çıkmıştı.

Geçen gün Müge Anlı programında aranan 20 yaşındaki Merve Nur Polat'ın bir evin çatısında folyoya sarılı bir şekilde cesedinin görülmesinin sonrasında soruşturma açıldı ve soruşturma hala devam ediyor. Şüpheli olarak bilinen Cüneyt aksiyon tutuklanması sonrasında olaya şahitlik etmiş olan ve birkaç gündür sorgulaması halen devam eden Gökhan hamurcunun da tutuklanıp cezaevine gönderildiği Haberi geldi.

Korkunç bir biçimde katledildiği iddia edilen Merve Nur Polat'ın katil zanlısı olarak bilinen Cüneyt Akyol’un vermiş olduğu ifade ile beraber uyuşturucu almış olduklarını da dile getirmesi ve o gecenin sabahında da Merve Nur Polat'ın ölü bulunduğunu açıklaması ile beraber Merve Nur Polat'ın folyo ile sarın ve Kurye ile Babasının evinin çatısına göndermiş olduğu geçtiğimiz gün haberlerde ortaya çıkmıştır.

Balkondan atladığına inanmayan Müge Anlı içinde açıklama yapan Gökhan hamurcunun arkadaşı meydana gelen bu vakanın aklanmasının hemen akabinde yeniden o balkona gidip atlayacağını dile getirirken, Daha düne kadar paylaşım yapan o şahsın bugün bütün sosyal medya hesapları kapandığı bilgisine ulaşıldı. Gökhan hamurcunun kendi sosyal medya hesabından paylaşılan Merve Nur Polat ile alakalı bütün resimlerinde kaldırılması rüyada kaldırması akıllarda soru işareti bırakmıştır.

Editör: Wan Haber