ATV ekranlarının ünlü programı tüm hızı ile devam ediyor. Ekranlara geldiği günde izleyiciyi kilitleyen Müge Anlı, yeni vakaları ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden şüpheli olayları inceleyen Müge Anlı, son bölümde gelen vaka ile adeta kan dondurdu. Kayıp iki eski eşi ararken birçok cinayet ve kaybın ortaya çıkması herkesi şok etti. İddialarının odak noktası olan Yusuf Turhan, canlı yayına gelerek iddialar hakkında konuştu.
Telefon konuşmaları ifşa oldu!
Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk kaybında birçok olay daha ortaya çıktı. Kayıp olan Mehmet Turhan’ın oğlu öz amca Yusuf Turhan ve babasının kardeşlerini öldürdüklerini söylediler. Yusuf Turhan, canlı yayına gelerek iddiaları anlattı. Tüm suçları reddetti. Yusuf Turhan, canlı yayında abisinin şantaj yaptığını ve kendisini tehdit ettiğini söyledi. Müge Anlı öyle bir ifşa çıkardı ki adeta diller tutuldu. Amca Yusuf Turhan ve kayıp adam Mehmet Turhan’ın telefon konuşması ortaya çıktı. Müge Anlı telefon konuşmasının deşifresini okudu. Telefon konuşmasında suçunu itiraf eden iki kardeş, kız kardeşlerini öldürdükleri ortaya çıktı. Müge Anlı telefon konuşmasını okudu ve bu konuşmanın hesabını amca Yusuf Turhan’a sordu. 
Yusuf Turhan suçları reddetti!
Kayıp olan Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün nerede olduğu bilinmiyor. İddiaların suçluları ve tanıkları ifade vermeye devam ediyor. İfşa edilen telefon konuşmaları sonrasında amca Yusuf Turhan inkar etmeye başladı. Tehdit edilen ve ailesinin şantaja maruz kaldığını söyleyen Yusuf Turhan, kardeşlerini öldürmediklerini söyleyip durdu. Müge Anlı ortada açık olan vakayı hala reddeden amcaya tepki gösterdi. ‘Cezavinde yatalım, çocuklar birbirine düşmesin. benim içim rahat değil.’ diyen amca tüm iddiaları reddetti. Kayıp olan Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk’ün 9 gündür ortada olmaması büyük dikkat çekti. Olayların odak noktasında sürekli cinayet ve kayıpların olması Müge Anlı ve ekibini çok şaşırttı.

Editör: Wan Haber