A Milli Takım futbolcuları Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Sercan Sararer, ay-yıldızlı ekibin Dünya Kupası'na katılma şansının çok zor olduğunu ancak sonuna kadar mücadele edeceklerini söylediler.
Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde kampta bulunan milli futbolculardan Burak, Umut ve Sercan, Nike firmasının krampon tanıtımına katıldı. Basın toplantısında gurbetçi futbolcu Sercan Sararer'in Almanca konuşması dikkat çekti.
Çek Cumhuriyeti ile oynanacak hazırlık maçının, grup maçları öncesi iyi bir prova olacağını belirten Burak Yılmaz, "Bu maçta kendimizi göreceğiz. İyi bir prova olacaktır. Çek Cumhuriyeti güçlü bir takım. Bu maçta eksilerimizi,artılarımızı göreceğiz. Biz her maçımızı kazanmak için çıkıyoruz" dedi.

BURAK YILMAZ: "İŞİMİZ ZOR GÖRÜNÜYOR"
A Milli Takım'ın gruptan çıkma şansının az da olsa bulunduğunu vurgulayan Burak Yılmaz, "2014 Dünya Kupası elemelerine kötü başladık. Hala şansımız sürüyor. Biz bu şansımızın peşinden sonuna kadar gitmek istiyoruz. Nasıl kötü başladıysak iyi bitirebiliriz. Evimizde mağlubiyetler aldığımız takımları deplasmanlarda yenebiliriz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Grup elemelerine kötü başladığımızı biliyoruz. Hepimizin hayalleri orada bulunmaktır. Gerçekçi olmak lazım işimiz zor görünüyor" diye konuştu.

UMUT BULUT: "GERİYE KALAN MAÇLARI KAZANMAMIZ GEREKİYOR"
A Milli Takım'ın bir diğer golcüsü Umut Bulut da, "2014 Dünya Kupasına katılmak için matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Geriye kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Maçlarımızı kazandıktan sonra diğer takımların sonuçlarını bekleyeceğiz. Zaten sonrasında durum netleşecektir. İnşallah Dünya Kupası'na giden taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı. Umut Bulut, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlık maçı niteliğinde olmasına rağmen alacakları galibiyet sonrası özgüvenlerinin artacağını sözlerine ekledi.

SERCAN SARARER: "MATEMATİKSEL OLARAK ŞANSIMIZ SÜRÜYOR"
Almanya'nın Stuttgart'a transfer olan A Milli oyuncu Sercan Sararer ise açıklamalarını Almanca yaptı. Sercan Sararer, gruptan çıkma şanslarının hala sürdüğünü ve matematiksel olarak sonuçların ön planda olacağını dile getirdi.
Milli futbolcular Nike'ın lansmanı sonunda yeni kramponları Mercury ile basın mensuplarına poz verdi.
(DG-EYB-S)

04.02.2013 13:01:52 TSI

Editör: Wan Haber