TRT’nin reyting kıran dizisi Masumlar Apartmanı projesinin başrol oyuncusu, Boğaziçi eylemlerinde öğrencilerin sert müdahalesi ile karşılaşmasına tepki gösterdi.

 Bu durumu bir tweet ile gündeme getirdi. Aldığı tepkiler neticesinde tweetini sildi fakat yine de kurtulamadı.

Masumlar Apartmanı adlı dizinin İncisi Farah Zeynep Abdullah sosyal medya platformundan Boğaziçili öğrencilerin sert ve iki yüzlü bir müdahale ile karşılaşmasına tepki gösterdi. Fakat devlet kanalı TRT 1 ve yapımcılar bu tweet’i affetmedi.

OGM Onur güvenatamın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar gibi oyuncuların bulunduğu Masumlar Apartmanı dizisi Salı günleri adeta reyting rekorları kırmaya başarıyor. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinde adeta kriz ortamı yaratıldı.

Dizinin İnci'si Farah Zeynep Abdullah polisin sert müdahalesi ile karşılaşan öğrencilere destek amacıyla Aşağı Bakmayacağız şeklinde bir tweet attı. Fakat bu tweetten sonra oynadığı dizinin yayınlandığı kanal TRT 1 olması yani devletin kanalı olması yapımcıları harekete geçirdi ve Farah Zeynep Abdullah’a dizinin izleyicileri tarafından da bazı eleştiriler geldi. Farah Zeynep Abdullah kısa süre içerisinde yazdığı tweeti sildi ama yine de kurtaramadı.

Farah Zeynep Abdullah’ın Attığı Tweet Şöyle:

Aşağı bakmayacağız, hastagine!

Sonrasında ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah gelen tepkiler üzerine Twitter isilikten sonrası açıklama yaptı.

Farah Zeynep Abdullah Tepkilerden Sonra Ne Dedi?

Ne kendimi ne de çalıştığım Kurumu zam altında bırakmamak amacıyla tweetimi siliyorum çok yazık

Editör: Wan Haber