Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında zaten duygusal açıdan bir şeyler yaşandığını ikiliyi yakından takip edenler biliyordu.

Fakat bu aşk itirafının kendilerinden gelmesini bekleyen hayranları çok beklediler, çok sabrettiler ama 14 Şubat 2021 Yani bugün Kerem Bürsin resmen Hande Erçel’e olan aşkını ilan etti.

Beklenen Kare: Hande Erçel Kerem Bursin Aşkı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Hande ve Kerem’den beklenen Aşk paylaşımı geldi. Hem Hande Erçel hem de Kerem Bursin aşkını itiraf etmek amacıyla demek ki 14 şubat sevgililer gününü yani bugünü beklemişler.

Kerem Bursin ile Hande Erçel aşkına En son Sen Çal Kapımı hayranları sevindi!

Hayranları Bildi!

Kerem Bürsin ile Hande Erçel arasında duygusal Bazı şeylerin yaşandığını zaten hayranları biliyordu. Fakat bu itirafın kendilerinden gelmesini bekliyordu. Kimi hayranları, ikilinin Neden hala beklediklerini, ve neden artık beraber olmadıklarını sürekli sosyal medya hesaplarından söylüyordu.

Kerem Bursin'in, Hande Erçel’e olan aşkını ilan etmesinden sonra gözler Hande Erçel’e çevrildi!

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ikilinin ayrı ayrı sosyal medya hesaplarından sevgililer gününü Kutlayacakları Beklenirken, ikisi ani bir sürpriz yaptı ve herkesi şok etti.

Genç yeteneklerin aşk yaşaması belki de bundan sonra beraber rol aldıkları Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın işine yarayacak ve reytinglerde ciddi manada bir yükselme olacak.

Editör: Wan Haber