Show TV ekranlara çıkan Çukur dizisinin 105. bölümünün sonunda Selim Koçovalı tuzağa düşürülüyor. Çağatay Erdenet'in adamı çıkan Cemil, Selim'i tuzağa düşürerek büyük bir hayal kırıklığına uğratıyor. Bu son bölümde Çağatay'ın tuzağına düşen Selim'i, Cemil vurarak bayılttıyor.  Herkes Çukur dizisinin 106.yeni bölümde ne olacağını merakla beklerken. 106. yeni bölümün ilk sahnesi yayınlandı. Çok kötü bir hale gelen Yamaç, Efsun'a abisinin öldüğünü anlatıyor. Gerçekten Selim Koçovalı ölmüş olabilir mi?

30 Kasım Pazartesi akşamı 105.bölümüyle Çukur dizisi Show TV kanalında ekranlara geldi. Çukur dizisinin bu bölümünde final sahnesi izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Selim, Cemil ile bir türkü barda müzisyenlik yaparken tanışmıştı ve Cemil'e çok büyük yardımları dokunmuştur. Ancak bu son sahnede Cemil tarafından büyük bir ihanete uğradı. Oğlu ve kızıyla vedalaşarak, Selim Cemil ile birlikte kaçmayı planlıyordu. Fakat Cemil, Selim'i arayarak Çağatay'ın onu kaçırıldığını haber verdi. Selim ise bunu duyar duymaz kimseye haber vermeden Cemil'i kurtarmak için alel acele çıktı. Ve tek başına kendine verilen adrese gitti. Orada Çağatay Erdenet ile karşı karşıya kaldı. Cemil ise Çağatay'ın adamı olduğu anlaşılınca Selim'in kafasına birşeyle vurdu ve Selim'i bayılttı.

Çukur dizisinin yeni bölümünü için yayınlanan sahnede Selim Koçovalı'nın öldüğü açıklanıyor. Yamaç'ı uyarmak için Efsun'un geldiği sahnede Yamaç, abisi Selim Koçovalı'nın öldüğünü açıklıyor.

Çağatay'a ile Cengiz'e göz dağı vermek için "Yamaç Koçovalı geliyor de, saklansınlar" diye konuşan Yamaç Koçovalı' nın abisinin intikamını almak için neler yapabileceği heyecanla bekleniyor.

Başrol oyuncuları Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş,Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Öner Erkan'da Selim Koçovalı karakterini canladırmaktaydı. Ancak 106. bölüm'de Öner Erkan Çukur dizisinden ayrılacak.

ÇUKUR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un tapularına sahip olan Cumali'yi büyük bir sıkıntıya sokan Çağatay, Ogeday'ın öldüğünü sanarken Yamaç'ın kurduğu tuzağa düşünüyor.

Yamaç, Çağatay'ın kurduğu planları bozarak Ogeday'ın yaşamasını sağlıyor ve buna karşılık kendi sevdiklerini koruması gerektiğini anlattı. Cumali, Ogeday'ı öldürmek isterken tekrardan karşısına  Yamaç çıktığı için sinirden deliye dönüyor.

Tapulardan dolayı kendini pişman ve çaresiz  hisseden Cumali, Yamaç ile samimi bir yüzleşme yaşıyor. "Babamı niye vurdun?" sorusuna karşılık Yamaç'ın açıklamaları herkesi çok etkiliyor, herkesin içine dokunan bu yüzleşme anından sonra Cumali, kardeşini bağışlıyor ve iki kardeş arasındaki küslük bitiyor. Tapuları Çağatay'a Cumali'nin kaptırdığından haberdar olan Yamaç, tapuları tekrardan almanın yollarını arıyor. Çağatay ise bu esnada Cumali'ye tapuları kardeşine miras bırakacağını söylüyor.

Çukuru kaptırmanın üzüntüsü ile Cumali, tapular için canını bile vermek istiyor. Yamaç ise tapuları almak için Ogeday'ın hayatına karşılık Süreyya'dan tapuları almasını teklif ediyor. Yamaç'ın bu adımı Seren ve Süreyya ile beraber beklenmedik bir iş yapmasına sebep oluyor. Yamaç, tapuları tekrardan ele geçiriyor. Fakat hiçbir şeyden haberi olmayan Cumali, canı pahasına hala yaptıklarına devam ediyor.

Cengiz'e kendini teslim eden Cumali, Erdenetler'in çiftliğine gidiyor. Bu esnada Cengiz'in adamları Cumali'ye saldırıyor. Daha sonra Yamaç ve Çukur halkı, Cumali'yi Cengiz'in adamlarının elinden kurtarıyor.

Diğer yandan Selim ile Cemil beraber kaçarak Çukur'un terk etmeyi planlıyor. Ancak en son yaşadıkları sahne herkesi şaşırtıyor. Çağatay' In hain planı ile Cemil Selim'i tuzağa çekiyor. Bundan sonra yaşanacaklar ise herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Haberay

Editör: Wan Haber