Survivor 2021 yarışması ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Issız Adam filmi ile Türkiye'nin tanıdığı Cemal Hünal'ın adaya veda ettiği konuşulurken sebebi ise Dominik'e ayak uyduramaması olarak gösterildi. Peki gerçekten diskalifiye oldu mu? Neden adadan ayrıldı?

Cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelen Survivor 2021 milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitledi. 

SURVİVOR'DAN KİM AYRILIYOR? KİM DİSKALİFİYE OLACAK?

Her dönem ekranların en gözde yarışma programı olarak bilinen Survivor yine reytin rekorlarını alt üst etti. Yayına başlamış olduğu andan itibaren dillere destan olan ve sezonun en ilgi çeken yarışması olma unvanını kimseye kaptırmayan Survivor 2021 hafta sonu yayınlanan bölümleriyle nefesleri kesti.

TV8 kanalının sahibi usta televizyoncu Acun Ilıcalı, Cemal Hünal'ın Survivor 2021'e katılacağını İnstagram hesabının hikayeler kısmında paylaşmış ve "Issız Adam Issız adada" notuyla paylaşmıştı. Hünal'ın yarışmadan diskalifiye olacağı iddiaları sevenlerini üzdü.

CEMAL HÜNAL SURVİVOR 2021'DEN AYRILIYOR MU? NEDEN AYRILIYOR?

Sosyal medyada dolaşan söylentilere göre Cemal Hünal, Dominik'te ada şartlarına uyum sağlayamadığı gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edileceği belirtidi. İddia gerçek olursa ünlü oyuncunun Survivor macerası çok kısa sürmüş olacak.

Oyuncu Cemal Hünal, 'Survivor' yarışmasına veda etti. 44 yaşındaki oyuncu, rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Hünal'ın ayrılığını Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Cemal Hünal, gözyaşlarına hakim olamadı.

Editör: Wan Haber