Şimdilik 3 tane dizinin yakın zaman içerisinde netflix platformunda izleyici ile buluşacağı bilinirken bu diziler oldukça iddialı görünüyor.

Bir denizaltı hikayesi, Fatma, 50 metrekare isimli dizilerin 2021 senesi içerisinde yayınlanacağı bildirilirken, bu 3 dizininde oldukça iddialı bir şekilde gelecekleri açıklandı. Kıvanç Tatlıtuğ  Netflix’te bir denizaltı Hikayesi dizisi ile tekrar ekranlara dönecek. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan başarılı oyuncunun geri dönüşü herkesi oldukça heyecanlandırdı. Dünyanın sonu temalı olması ile oldukça dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu dizinin yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik oturuyor.

Dünyanın Sonu Temalı Dizi Türkiye’de Yeni Bir Deneme Olacak!

Son senelerde Türkiye yapımlarında denememiş bazı çeşit ve fikirlerin ortaya çıktığına şahit olmakla beraber bir denizaltı hikayesi ile beraber dizi ve film piyasasına yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor. Kelebekler ve sarmaşık gibi başarılı filmleri ile tanınan Tolga Karaçelik bir denizaltı hikayesi ile çok ciddi bir yapım ortaya koymanın peşinde koşuyor. Dünyanın büyük bir felaket ile sonuçlanmasından sonra askeri bir denizaltı ile yapılacak olan araştırmaları konu alacak olan yeni dizide başrolde Kıvanç Tatlıtuğ’un olması bütün izleyiciler de oldukça merak uyandırdı.

Editör: Wan Haber