İstanbul Rumeli Üniversitesi 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununu yöntemiyle farklı branşlarda 17 öğretim üyesi alımı yapacak.

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı olan ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilir.

Son başvurular 20.01.2021 tarihine kadar geçerli olup başvuru için ise  dilekçe, nüfus cüzdan fotokopisi, YÖK formatlı özgeçmiş, doktora diploması, doçentlik belgesi, yayınları içeren bilimsel dosya gibi belgeler istenirken, müracaatın son günü 20.01.2021 olarak açıklandı.

“Prof. ve Doçent kadrosuna başvurularda adres T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul olarak açıklanırken, Doktor öğretim üyesi kadrolarına başvurular ise T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı, İ ktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Mehmet Balcı Yerleşkesi Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 Silivri/İstanbul adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacak. “

Editör: Wan Haber