Cuma akşamları ATV ekranlarında gayet iyi bir performans sergileyen ve 3. sezonda yayın hayatına devam eden hercai dizisi, 2021 yılı itibariyle pazar günlerine alınmasıyla aynı oranları yeni gönünde elde etmekte biraz zorluk çeken hercai dizisinin Özellikle de son iki haftadır meydana gelen reytingi düşüşü de buna eklenince sıkıntılar daha da artış göstermeye başladı.

Ayrıca hercai dizisinin hayranlarının kurguya yönelik çeşitli eleştirileri de son zamanlarda bir hayli artış gösterdi.

ATV ekranlarında izleyicilerle 59. bölümde buluşan dizide, Reyyan ile Mira'nın bir türlü Gönül rahatlığı içerisinde aşklarını yaşadıklarına şahit olmayan izleyiciler bu duruma adeta sitem etti.

Hep bir olay Hep bir problem Hep bir bahane derken senaristler artık 60. bölüme kadar ikiliye evlilik hayatını adeta zehir zıkkım etmeyi başardı. Son zamanlarda da özellikle de hamile olan Reyyan'a Mira'nın sert sözleri ve anlayışsız tutumu da dizi severleri tarafından sosyal medya platformlarında sıklıkla eleştirilmeye başlandı. Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün başrollerinde bulundukları hercai dizisinin 3. sezonunda aksiyonu bol hikayeler, senaristleri Artık yavaş yavaş çeşitli değişikliğe uğratılarak gibi görünüyor.

Bir tarafta hercai dizisinin son iki üç bölümdür yaşamış olduğu düşük reytingi problemleri, Diğer taraftan izleyicilerin artık senaristlere sitem edip Reyyan ile Miran’ın aşklarını doya doya yaşamaları için kendilerinden adeta yazmalarını ve bunu yaşatmalarını dilemeleri gibi pek çok konu ve tartışmalar eşliğindeki hercai dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelmeye devam edecek. Bakalım bundan sonraki yeni bölümlerde tekrar sıkıntılı senaryolar mı yazılacak yoksa izleyiciyi keyiflendiren çeşitli aşk sahneleri mi meydana gelecek? Bunu hep birlikte izleyip görmek lazım...

Editör: Wan Haber