Dünyanın en çok izlenen platformu Netflix, yeni projeleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Netflix platformuna üye olan herkes tüm içerikleri rahatlıkla izleyebiliyor. 1997 yılında Kaliforniya’da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana büyük kitlelere hitap eden Netflix, her türü ile izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Her türden içeriği olan Netflix, yeni Türk içerikleri ile kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Dünyanın en çok reyting alan platformu birçok yeni projesi ile izleyicilerine sunulmaya hazırlanıyor. 
Netflix platformunda hangi türlere yer veriliyor?
Dünyaca ünlü dizi, film, belgesel izleme platformunda birçok türe yer veriliyor. Aksiyon, macera, komedi, dram, bilim kurgu, blu ray, belgesel, gerilim, korku ve daha birçok türü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Sosyal medya aleminin gündemine sık sık düşen Netflix, yeni projelerini duyurmaya devam ediyor. 
Fatih Terim’in hayatı  belgesel oluyor!
Şimdilerde Galatasaray takımının teknik direktörlüğünü yapan Terim, Netflix içeriğinde bir belgeselde olacağını söyledi. Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü, Netflix belgeseline konu olacağını tüm hayranlarına iletti. Sosyal medya hesaplarında kısa süre içinde yoğun ilgi gören haber, herkes tarafından paylaşılmaya ve yorumlanmaya devam ediyor. Netflix Türkiye hesabının yaptığı bir paylaşımda Fatih Terim’in hayatının belgesel tadında izleneceği söz konusu oldu. Haber kısa süre içinde Twitter adlı sosyal paylaşım platformunda trend listelerine girdi. Galatasaray takımını destekleyen taraftarlar bu haber karşısında büyük sevinç yaşadı. Fatih Terim’in hayatının belgesel olacağını duyanlar heyecan içinde yeni içeriğin tarihini beklemeye başladılar.
Fatih Terim kimdir?
Fatih Terim 1953 senesinde hayata gözlerini açmıştır. Adanalı olan ünlü teknik adam daha önce birçok takımın teknik adamlığını yapmıştır. Başta milli takım olmak üzere AC Milan, ACF Fiorentina ve Galatasaray takımlarında teknik direktörlük yapmıştır. Son olarak Galatasaray takımının teknik adamlığını yapmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber