Son birkaç yıldır Türkiye’de Özellikle de dizi piyasası oldukça kızdırmaya devam ediyor. ATV’nin heni dizisi ATV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını ara verildi, Yani haziran ayına kadar dizilerin sezon finali yapacakları döneme kadar Kim Milyoner Olmak İster adındaki yarışma programı rafa kaldırıldı. Onun yerine kardeşlerim adındaki ATV’nin çiçeği burnunda dizisi yerini alacak.

Atv'nin 7 gün içerisinde 6 gölü dizilerle doluydu. Sadece Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışma programlarının yayınlandığı gün cumartesi günü dizi yoktu. Yarışma programı vardı, fakat dizi piyasasındaki rekabet geri kalmak istemeyen ATV radikal bir karar alarak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını Haziran ayına kadar (dizilerin sezon finalini yapacakları döneme kadar) yarışma programına rafa kaldırarak yerine kardeşlerim adındaki acıklı hikayesi ile adeta yüreklere dokunacak olan dizisini yayınlamaya karar verdi.

Kardeşlerim Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Dram kategorisindeki Atv’nin yeni dizisi, Yarın akşam yani 20 Şubat cumartesi akşamı ekranlardaki yerini alacak. Hüzün dolu bir hikayesi bulunan kardeşlerim açısının ATV büyük bir beklenti içerisinde. Cumartesi akşamları reyting birinciliğini hedefleyen kardeşlerim dizisinin karşısında sezonun başından itibaren çok güçlü eğitimler elde etmeyi Başaran TRT 1 izin Gönül adını dizisi ile totalde çok güçlü bulunan Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisi bulunuyor.

Müge Anlı İle Esra Erol, Kardeşlerim Dizisini İzleyin Tavsiyesinde Bulundu!

Bilindiği gibi Esra Erol ile Müge Anlı Atv ekranlarında Uzun yıllardan beri sabah kuşağı programları sunan iki ünlü isimdir. Bu iki isim Yarın akşam Atv ekranlarında başlayacak olan kardeşlerim dizisi ile ilgili reklam yaparak Ben izleyeceğim Sende izle şeklinde Propaganda yaptı.

İkili, Kardeşlerim Dizisi İle İlgili Neler Söyledi?

Yayın yaptıkları ATV kanalında Yarın akşam itibariyle başlayacak olan kardeşlerim dizisi ile ilgili ilk etrafta Esra Erol; “ATV ekranlarında Yarın akşam saat 20:00’ da yeni bir dizi başlıyor hiç beklemedikleri bir anda anne ve babasız kalan 4 kardeşin Kalplere dek onun hikayesini anlatan kardeşlerim, Yarın akşam seyirci ile buluşacak “ Dedi.

Müge Anlı ise kardeşlerin birisi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada;

Yarın akşam Atv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Kardeşlerim, 4 kardeşin Kalplere dokunacak Hikayesi... Ben izleyeceğim, Size de tavsiye ederim. Dedi.

Editör: Wan Haber